Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
antonia ćosić

HRT-ova voditeljica o cijenama kave na Hvaru: 'Mlijeko koje u nju stavljaju je očito nektar bogova'

Foto: Instagram
1/5
11.08.2023.
u 11:20

Voditeljica je snimila vlog u kojem je pokazala kratke prizore na kojima se može vidjeti što je sve radila na Hvaru, ali i na otoku Palmižani

HRT-ova voditeljica i psihologinja Antonia Ćosić ovo ljeto odlučila je nekoliko dana provesti na Hvaru, a svoje iskustvo podijelila je na Tik Toku. Voditeljica je snimila vlog u kojem je pokazala kratke prizore na kojima se može vidjeti što je sve radila na Hvaru, ali i na otoku Palmižani. 

"Lipi moji dragi ljudi, vodim vas na skupi Hvar”, kazala je na početku videa i nastavila:
"Ne sunčani, nego skupi. I dalje ne znam pričati dalmatinski, ali ću pokušati”, rekla je Antonija osvrnuvši se tako na činjenicu da je pokušavala imitirati dalmatinski naglasak u ranijim videima. Antonia je otkrila kako je partijala u jednom od najpopularnijih mjesta na Hvaru, ali da je popila, kako kaže, „kavicu s kapučinom”. Za nju se, otkriva, cijene na otoku kreću od 3, 4, 5 pa sve do 10 eura.

@antoniacosicc Vlogamo s Hvara🩵 A di si ti ovog ljeta? ☀️ #dayinmylife #hvar #carpediem #palmižana #plaža #beach #summer ♬ Chasing Highs - Sped Up Version - ALMA

 

Našalila se da je mlijeko koje stavljaju u tu kavu nektar bogova. 
Nakon toga odlučila je otići i na Palmižanu s društvom, a izjavila je kako je tamo bilo još skuplje.

VEZANI ČLANCI:

 

 "Ja pameti nemam dovoljno, a ljubavi prema moru napretek! I ozbiljno razmišljam da to počnemo nazivati morskom bolešću. Fućkaš ono kad ti je na brodu loše, to kad ideš na more iako su cijene grozne, to je morska bolest!” zaključila je. 
Antonia inače na HRT-u vodi "Vijesti iz kulture", a iza nje je i pet godina karijere na Hrvatskom radiju, na kojem je radila niz emisija – od “Etno, fletno” na Radio Sljemenu pa do suradnje u nagrađivanoj emisiji “Gladne uši” Ljudevita Grgurića Grge.  

VIDEO Mate Janković o hrani u hotelu u Dalmaciji: 'Iskustvo razočarava, a račun 60 eura'

 

Komentara 24

DJ
djeri2023
12:09 11.08.2023.

Al se dižu na zadnje noge ovi iznajmljivači apartmana, sad spuštaju cijene do 60 posto ahahaha, pa što ne drzite standard, zar je pala kvaluiteta mora ili ste dobili mokrom krpom po ušesima

DU
Duupin
12:58 11.08.2023.

Dobro se zarađuje na HTV, i troše naši novci na ekskluzivnim lokacijama a onda još kuka

Avatar Mlečanka
Mlečanka
11:34 11.08.2023.

Hrvati su toliko navikli da ih pljačkaju, da pljačku smatraju sasvim normalnom...u Hrvatskoj čak posebno naplaćuju kapljicu mlijeka u kavi, a da bi bolje pljačkali su izmislili i "veliki macchiato"...te stvari u Italiji ne postoje, kod nas se macchiato ne plaća, jer košta jednako kao i kava 1,20€...samo u Hrvatskoj naplaćuje ta kapljica mlijeka...sramota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije