Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Martina Validžić

HRT-ova reporterka pokazala kako se treba odjenuti za ekstremne uvjete: 'Buncek'

Foto: Privatna arhiva
1/17
26.12.2023.
u 20:45

Novinarka je posjetila finski grad Rovaniemi koji se nalazi na laskavom popisu najsretnijih gradova, a prije nego je krenula u razgled na sebe je morala navući nekoliko slojeva tople odjeće.

HTV-ova reporterka Martina Validžić ovih dana može se pohvaliti odličnim serijalom pod imenom 'Sretni gradovi' koji se emitira na javnom servisu. Martina putuje po različitim gradovima i istražuje tajnu sreće stanovnika, a ovoga puta na društvenim mrežama HRT-a objavljen je video u kojem Martina pokazuje kako izgleda spremanje za izlazak na temperaturu od -40 stupnjeva. 

Naime, Martina je posjetila finski grad Rovaniemi koji se nalazi na ovom laskavom popisu, a prije nego je krenula u razgled na sebe je morala navući nekoliko slojeva tople odjeće.

- Mala škola odijevanja za debele minuse. Koliko je slojeva dojeće potrebno? Minimalno tri, a za turbo zimogrozne, poput mene, pet - započela je.

- Znači ovaj sloj ide na kožu i čarapice, naravno -rekla je pokazujući usku odjeću crne boje. 

- Drugi sloj vas grije. Nepropusne termohlače, po mogućnosti od umjetnih materijala, jer pamuk ovdje ne igra. Nakon toga, gore, flisovi, sve što se može ovako lijepo priljubiti uz tijelo. Eto ga. Paf ili grijač vrata. Ovdje je izuzetni bitno da možete zaštiti i nosi i usta i ovako hodati kao Kenny iz South Parka.  Duple čarape da vidimo koje ćemo odjenuti. Na najsjevernijem sjeveru nema mode. Dakle, ovdje s odijeva sve ono što vas grije, a ne što s nečim paše.  Treći sloj, debela vuna - rekla je oblačeći debelu majicu s božićni motivima. 

- Zašto životinje imaju vunu? Zato što ih grije, pa mislim da imamo od koga učiti - dodala je .

VEZANI ČLANCI

- Za ekstra, ekstra zimogrozne postoje i grijači za stopala i za ruke. Idu dolje na stopala. Evo već grije. Idu na -40 čak. A za snijeg, ipak ove, s traktorskim džonom i nepropusne - rekla je obuvajući se.
- Zato će mi mama bit sretna što sam se dobro obukla. Ajme, na što ličim - dodala je.

- Još malo vune - dodala još jednu majicu i šal i kaput i rukavice. 
- Buncek, ne? - prokomentirala je za kraj.

VIDEO Lana Jurčević otkrila spol bebe i detalje poroda

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar dr. Evil
dr. Evil
20:56 26.12.2023.

Jel ima obrnuti video, gdje poslije skida sve slojeve? Pitam za frenda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije