Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA PAULA

HRT-ova Loto djevojka počastila obožavatelje fotografijom na kojoj pozira u grudnjaku

Paula Čatipović
Foto: instagram
1/6
06.03.2021.
u 20:00

Paula svoje obožavatelje često počasti atraktivnim fotografijama, a na posljednjoj je pozirala u sportskom grudnjaku. - Neka igre počnu, napisala je 24-godišnjakinja i odmah dobila gotovo 1000 lajkova.

HRT-ova LOTO djevojka Paula Čatipović emisiju vodi samo nešto više od godinu dana, a na društvenim mrežama je sve popularnija te je sad prati više od 10 tisuća ljudi. Paula svoje obožavatelje često počasti atraktivnim fotografijama, a na posljednjoj je pozirala u sportskom grudnjaku.

- Neka igre počnu, napisala je 24-godišnjakinja i odmah dobila gotovo 1000 lajkova. 

Foto: reuters

Atrakrivna studentica novinarstva ima i glumačkog iskustva, pa smo je mogli gledati  i u prvoj seriji na hrvatskom jeziku u produkciji HBO-a “Uspjeh”. Autorica je i objavljenog dječjeg romana “Zajedno do kraja” te dobitnica Posebne nagrade za literarno djelo na natječaju Društva za znanstvenu fantastiku “Sfera”. 

Osnovnu školu i gimnaziju završila je u Bjelovaru, izvrsno govori engleski i njemački jezik, rese je odlične komunikacijske vještine stečene tijekom studija novinarstva i politologije na FPZ-u u Zagrebu.

Po horoskopu je blizanka, a budući da pripada mladoj i svestranoj generaciji, ovladala je svim informatičkim vještinama i, prema vlastitim riječima, vješto se koristi društvenim mrežama za kreiranje, distribuciju, nalaženje i selekciju sadržaja pa je očito da njezino vrijeme tek dolazi.

 

Ključne riječi

Komentara 1

JO
Jose Oklahoma
21:11 06.03.2021.

Tko to lajka?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije