Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmor od TV-a

HRT-ov voditelj pozirao sa suprugom koju rijetko pokazuje, fotku mu odmah 'lajkala' Doris Pinčić

Foto: Instagram
1/5
10.08.2021.
u 17:15

– Po otoku đir – napisao je HRT-ov voditelj u opisu selfieja na kojem u ležernom izdanju pozira s partnericom u jednoj od otočkih ulica.

Ognjen Golubić, voditelj emisije ''Dobro jutro, Hrvatska'', godišnji odmor provodi na Jadranu. Golubić se trenutačno odmara na otoku Murteru s nevjenčanom suprugom Bojanom Štetić koju ne pokazuje često. Ovog puta svoje je pratitelje na Instagramu iznenadio njihovom zajedničkom fotografijom.

"Po otoku đir", napisao je HRT-ov voditelj u opisu selfieja na kojem u ležernom izdanju pozira s partnericom u jednoj od otočkih ulica. Fotografija je odmah privukla pozornost Ognjenovih pratitelja, a lajkala ju je i njegova kolegica iz emisije Doris Pinčić. 

Foto: Instagram

Inače, Golubić s partnericom ima tinejdžerku Dugu, a nedavno nam je u intervjuu priznao kako ga najviše žalosti što Dugi život trenutačno prolazi u četiri zida.

– Djeca danas nemaju ništa od mladosti kakvu smo mi imali i ne uživaju u druženju. Koliko god to grozno zvučalo, imam osjećaj da su poput malih, nepravedno zatočenih zatvorenika. Žive život bez prijatelja, bez sportskih aktivnosti, bez odlazaka na koncerte i putovanja. Vrijeme je da netko razmisli kako će se dugoročno na njih odraziti ova kriza i neka ih se napokon pusti da žive kao što su živjela prije prvog zaključavanja – kazao je Golubić.

30.06.2021., Zagreb - HRT-ovi voditelji Branimira Farkasa i Ognjen Golubic. Branimir Farkas. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping avionom

 

Komentara 23

Avatar TvojUjko
TvojUjko
18:04 10.08.2021.

Super, bas lijepo, pravo osvjezenje od teskih vijesti, da je bar vise Doris, Boris, Cigi, Maje, Nine, Lidije, modnog macka.... To je ono sto nam treba u depresiji!

NE
Nez
20:42 10.08.2021.

Ja bi svim HRT-ovcima dao kolektivni GO i da se nikada ne vrate sa istog...

Avatar southman
southman
18:21 10.08.2021.

A gdje je supruga ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije