Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNO

Horor u kući slavnog glumca: Upao mu s nožem u vilu pa vikao da će mu kuća izgorjeti

Benedict Cumberbatch filming 'Melrose' in Glasgow
Foto: WP#ECAF/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.
1/7
30.05.2023.
u 11:30

Benedict Cumberbatch i njegova supruga Sophie Hunter bili su u kući s njihovo troje djece

Upadi nepoznatih ljudi u kuće slavnih glumaca nisu rijetki, pogotovo nakon što su mediji počeli koristiti dronove koji im snimaju cijelu kuću i dvorišta, zbog čega je lako shvatiti u kojoj ulici se točno nalaze. Jedan od posljednjih strašnih upada dogodio se u kući slavnog britanskog glumca Benedicta Cumberbatcha (46). 

Daily Mail piše kako je u njegovu kuću upao muškarac s nožem i izrekao glumcu i njegovoj obitelji strašne prijetnje. Radi se navodno o poznatom bivšem kuharu u luksuznom restoranu. 35-godišnjem Jacku Bissellu, koji je provalio dvorišna vrata u njegovoj vili vrijednoj 3,5 milijuna britanskih funti smještenoj u sjevernom Londonu.

VEZANI ČLANCI:

- Znam da si se doselio ovamo, nadam se da će izgorjeti - vikao je naoružani kuhar.

Slavni glumac i njegova supruga Sophie Hunter (45) bili su u kući s njihovo troje djece, a oni su odmah čuli Bisselovo razbijanje vrata, ali i kada je udarcem razbio vazu iz vrta čime je htio pogoditi glumčev sigurnosni sustav.  

GBR, Dr.Strange Benedict Cumberbatch and Sophie Hunter attends a launch event for "Dr.Strange at Westminster Abbey in London. Dr. Strange, Westminster Abbey, London, England, 24, 10, 16. EXPA Pictures ? 2016, PhotoCredit: EXPA/ Photoshot/ Euan Cherry *****ATTENTION - for AUT, SLO, CRO, SRB, BIH, MAZ, SUI only***** EXPA/ PHT/Euan Cherry
Foto: EXPA/PIXSELL

Počinitelj je sve priznao na sudu, a kažnjen je s 250 funti i zabranom prilaska obitelji u trajanju od tri godine. Mediji pišu kako je napadač prije napada u obližnjoj trgovini kupio dva kruha i vikao prodavaču da će provaliti u dom Benedicta Cumberbatcha. 

U ožujku ove godine mediji su izvijestili kako je i u dom poznate barbadoške pjevačice Rihanne provalio nepoznati muškarac, no njezin tim odmah ga je uhvatio i pozvao policiju. Muškarac je navodno doputovao u Los Angeles iz Južne Karoline i pojavio se u njezinu domu na Beverly Hillsu s namjerom da je zaprosi. Nakon uhićenja je ustanovljeno da Rihannin udvarač u konačnici nije prekršio nijedan zakon te je poslan kući. Prošle godine pljačkaši su upali u dom Victorije i Davida Beckhama, kao i u dom zvijezde "Pune kuće" Lori Loughlin. U njezinu su kuću pljačkaši upali u sobu i uzeli kutiju punu nakita. 

VIDEO 'Nije mi fora biti predsjednik i imati plaću 3000 eura. To imam. To zaradim za jednu večer'

Komentara 1

JO
JohnM
17:17 30.05.2023.

Ovaj svijet polako, ali sigurno, odlazi kvragu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije