Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert u Novalji i Vižinadi

Hologramski spektakl Ivana Zaka oduševio brojne obožavatelje

ivan zak
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/8
15.08.2016.
u 10:03

Ivan Zak prvi je glazbenik u Hrvatskoj koji je istodobno pjevao na dva koncerta

Poznati pjevač Ivan Zak, kako je i najavio, svojim fanovima je pripremio nezaboravan koncert. Prvi je glazbenik u Hrvatskoj koji je istodobno pjevao na dva koncerta. Njegov hologramski koncert gledala je i slušala publika u Novalji, kao i ona u Vižinadi.

Zak je prije koncerta otkrio kako je došao na tu ideju. Rekao je da je gledao pjevače iz inozemstva koji su hologramskim koncertima svojoj publici pripremili istinski spektaklNjegova želja je bila da i on učini nešto takvo za svoju publiku i to mu se ostvarilo na oduševljenje svih obožavatelja. 

Samo snimanje hologramskog koncerta bio je zahtjevan proces, pogotovo ako izvođač doista želi dočarati atmosferu koncerta uživo, što uključuje interakciju s publikom. Snimanje je trajalo cijeli dan, jer je svaku pjesmu trebalo ponavljati više puta, a i montiranju materijala posvećivala se maksimalna pažnja kako bi dojam bio autentičan, pa su tako Zak i njegova ekipa imali pune ruke posla.

No, rad se isplatio, a Zak je napravio pravi spektakl.

> > Ivan Zak održao spektakularan koncert u Supetru i zabavio brojne domaće i strane goste

Komentara 7

PA
Pajkoslava
10:38 15.08.2016.

Ajme, naporni ste s njim. Uopće ne čitam, al stalno mi se pojavljuju naslovi s ovim likom. Dajte uvedite opciju o kojim temama, osobama NE želimo čitat i što ne želimo da nam se pojavljuje kad otvaramo ovu "vrlu" aplikaciju.

DU
Deleted user
11:30 15.08.2016.

kaj drugi pjevaci ne odrzavaju koncerte? samo zak i severina postoje za vecernji.....

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
11:41 15.08.2016.

degutantno je da uopće postoji ekipa koja štuje lik i djelo dotičnog, a još gore je što ovakvi "pjevači" lakih nota dobivaju medijski prostor. bljak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije