Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zločesti dečko

Hoće li mu supruga ponovno oprostiti nevjeru? Rooney se javno ispričao obitelji i nogometnom klubu

Foto: PA/Pixsell
1/8
01.08.2021.
u 23:00

Bivši engleski nogometni reprezentativac i trener nogometnog kluba Derby Countyja, Wayne Rooney (35) ispričao se obitelji i nogometnom klubu nakon skandala s fotografijama iz noćnog izlaska na kojim spava u hotelskoj sobi okružen djevojkama, a u cijelu priču uključila se i policija.

Bivši engleski nogometni reprezentativac i trener nogometnog kluba Derby Countyja Wayne Rooney (35) ispričao se obitelji i nogometnom klubu nakon skandala s fotografijama iz noćnog izlaska na kojim spava u hotelskoj sobi okružen djevojkama, a u cijelu priču uključila se i policija.

"Pogriješio sam", rekao je Rooney za Sky Sports nakon prijateljske utakmice Derbyja protiv Real Betisa u srijedu.

"Otišao sam s dvojicom prijatelja na privatnu zabavu. Želio bih se ispričati svojoj obitelji i klubu zbog slika koje su se vrtjele i krenuti dalje", dodao je Rooney, pa se okrenuo poslu.

"Zahvalan sam Derby Countryju što mi je dao priliku da vratim ovaj klub tamo gdje mu je mjesto i učinit ću sve šo je u mojoj moći da u tome uspijem. Veselim se krenuti naprijed i pripremiti se za novu utakmicu u nedjelju", zaključio je Rooney.

Podsjetimo, nogometna zvijezda je u braku s autoricom Coleen Rooney (35) od 2008. godine te par ima četvero djece. Rooney je svoju suprugu već nekoliko puta prevario, a ona mu je svaki put oprostila. Supruga je tvrdila da će ga ostaviti, molila ga da se kloni nevolja, ali ništa ga nije spriječilo pa su se njegove prevare sad već zaredale,a nedavno su sa sinovima pratili utakmicu Eura između Engleske i Hrvatske.

>> Pogledajte kako slavni Roger Federer uživa na odmoru u Hrvatskoj

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije