Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opuštanje uz tamburu

Helena Buljan domaćica sudionicima 20. festivala glumca

hena buljan (1)
Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
1/6
16.05.2013.
u 15:59

Helen Buljan domaćica je 20. festivalu glumca što se do nedjelje održava u Vukovaru, Iloku, Vinkovcima i Županji.

Proslavljena dramska umjetnica Helen Buljan, domaćica je 20. festivalu glumca što se do nedjelje održava u Vukovaru, Iloku, Vinkovcima i Županji pa je i ona imala svoj dana kada je na salašu Tena u Vinkovcima ugostila svoje kolege. Bila je to prilika da se glumci opuste uz slavonske specijalitete i tamburaše Slavonska ravnica, popričaju jer se zbog brojnih obveza rijetko susreću.

- Izuzetna mi je čast što su me kolege glumci nagradili ulogom domaćice 20. festivala glumca, posebice što je ove godine jubilarni festival, a i rado dolazim u Slavoniju jer sam porijeklom odavde - kaže Helena Buljan. Izbornica ovogodišnjeg festivala na kojemu je 16 ponajboljih predstava hrvatskih kazališta, Perica Martinović bila je ugodno iznenađena kada su joj kolege darovali tortu jer se netko sjetio da joj je rođendan. No,nije se smjelo ni u ćemu pretjerivati jer na veće su ih čekale nove predstave.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije