Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utješila se

Heidi Klum više ne skriva novog dečka Nijemca Thomasa Haya

'Heidi Klum  at the 69th Annual Golden Globe Awards Ceremony, held at the Beverly Hilton Hotel in Los Angeles, CA on January 15, 2011. Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: 'Tammie ArroyoPress Association/P'
1/3
18.04.2012.
u 09:37

Slavni supermodel sve više vremena provodi sa svojim kolegom i članom žirija \'Germany\'s Next Top Model\' Thomasom Hayem. Atraktivni Nijemac ludo je zaljubljen u Heidi koja se tek razvela od Seala.

Početkom ovog mjeseca Heidi Klum službeno se razvela od Seala s kojim je bila sedam godina u braku i postala majka troje djece. Ljubavno razočaranje nije spriječilo 49-godišnju Heidi da ljubavi da drugu priliku.

Naime, lijepa Njemica više ne skriva svog novog dečka, zgodnog Nijemca Thomasa Haya s kojim već godinama surađuje u showu Germany's Next Top Model. Heidi i Thomas već su godinama prijatelji, no čini se da je to preraslo u nešto mnogo više. Par je nedavno snimljen ispred studija na pauzi, Hay nije skidao ruke s Heidi, a ona osmijeh s lica. Vidjelo se da se odlično zabavljaju.

Najbolja njemačka manekenka opet se slikala naga, ovaj put za magazine Allure gdje je svoj razvod opisala kao "iscrpljujuću vožnju po opasnim strminama".

Komentara 2

DU
Deleted user
11:38 18.04.2012.

Šteta. Hayo je seksi tip, jedino što ima lošu frizuru, pokušava zakamuflirati visoke zaliske i slabašnu kosicu. Od kad je došao u GNTM uvijek je gledao Heidi sa obožavanjem, to je bilo očito, sad je dočekao da je slobodna pa je iskoristio priliku. Ipak, on je frajer, a ona je vječno začuđena princezica sa kreštavim glasićem, ma nije ona za njega. GNTM sam i počela pratiti zbog njega, no show je jako dobar i bez njega, tako da se doista ima što vidjeti.

DA
danebi
18:45 19.04.2012.

Aaaa... a otkad je to Heidi 49 godina stara?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije