Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi početak

Heidi Klum u vezi je sa svojim tjelohraniteljem, Seal bijesni

heisi klum
pixsell
01.09.2012.
u 14:07

Fotografirali su ih kako se grle i ljube na plaži. Tjelohranitelj je čuvao Heidi dok je još bila u braku sa Sealom.

Heidi Klum (39) s djecom ljetuje na Sardiniji. S njima je na odmoru i njen dugogodišnji tjelohranitelj.

Britanski mediji pišu kako je atraktivni nabildani muškarac u vezi s manekenkom. Fotografirali su ih kako se grle i ljube na plaži. Tjelohranitelj je čuvao Heidi dok je još bila u braku sa Sealom (49), kojeg je napustila početkom godine jer ju je varao. Maminog dečka vole i njene kćeri Leni (8) i Lou (2) te sinovi Henry (6) i Johan (5).

No sad kad je Heidi ponovno sretno zaljubljena nastali su problemi s bivši suprugom koji je o cijeloj situaciji dao svoje mišljenje:

- Volio bih da Heidi za seks nađe nekog drugog, a ne čovjeka koji joj je na platnoj listi. To pokazuje da uopće nema stila, a ja volim misliti da sam bio u braku s otmjenom ženom - rekao je Seal (49) i dodao da ga je zasigurno varala s tjelohraniteljem dok su bili u baku.

Komentara 1

Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:01 03.09.2012.

Da je imala stila, ne bi imala posla s c........!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije