Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALI GLUMCI

Headoneast predstavljaju spot za 'Voljenu'

Headoneast
Foto: Promo
1/4
14.02.2017.
u 14:27

"Voljena" je vizualizirana ljubavnim parom koji glume djeca, Lea i Patrik, zaigrani i simpatično sebični. Nije li i zreli dio naših života ustvari samo dječja igra?

Zagrebačka grupa Headoneast nastavlja niz konceptualnih videospotova koji vizualno podebljavaju izrečeno glazbom i tekstovima. "Voljena" je vizualizirana ljubavnim parom koji glume djeca, Lea i Patrik, zaigrani i simpatično sebični. Nije li i zreli dio naših života ustvari samo dječja igra? Klišeji ženske opčinjenosti modom i ljepotom, i muškom zaluđenosti kaubojima i muške podređenosti da bi se svidjeli ženi koju vole, prikazani su jednostavno i jasno, u okružju koje je lišeno suvišnih detalja. Poruka je prilično izravna u pjesmi, kao i u spotu: "Ne vrijedi vrijeme 'zalud gubiti na gluposti, kad možeš ljubiti".

- Malo je potrebno za sreću, ali to previđamo zamarajući se posve nebitnim stvarima, prikazujući ih nužnima i tako sami sebi odsjecamo put prema ispunjenom i smislenom životu - kaže autor pjesme Aleksandar Ljiljak.
 

Nova pjesma i videospot, koji je režirala Marijana Četković, najavljuju dugoočekivani, novi studijski album "Tu" će premijerno će biti predstavljen live svirkom u Tvornici kulture 22. ožujka.
 
Voljena, probudi se
Jutro već se smije kraj tebe
Sunce već ti ljubi koljena
Novi dan je, nova prilika

 

>>Pogledajte novi spot zagrebačkih Headoneasta za pjesmu"Drukčije"!

Ključne riječi

Komentara 1

NE
nemanatrag
16:32 14.02.2017.

Odlična grupa.....nazalost podcijenjena i premalo je ima u medijima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije