Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubomoran je

Harry ponovno optužio oca: 'Bojao se da će mu moja očaravajuća supruga ukrasti svu pozornost'

Foto: PA/Pixsell
1/11
07.01.2023.
u 18:20

Nakon vjenčanja, dok su Harry i Meghan kao članovi kraljevske obitelji obavljali službene dužnosti, Karlo ih je financijski potpomagao, ali to je prekinuto nakon što se par preselio u SAD.

Princ Harry u svojim je memoarima napisao da je njegov otac, kralj Charles III., ljubomoran na njegovu "sjajnu i očaravujuću" suprugu Meghan te da mu također smeta količina publiciteta koju dobivaju William i Kate. U svojoj dugo očekivanoj autobiografiji "Spare", koja je neplanirano u Španjolskoj ranije objavljena, Harry piše da mu je otac rekao da "nema novca na bacanje" kako bi njega i Meghan financijski potpomagao jer se bojao da će mu "očaravajuća" američka glumica ukrasti svu pozornost.

On tvrdi da je sadašnji kralj Charles III. to "već prije iskusio da nije htio dozvoliti da mu se to ponovi", aludirajući na pažnju koju je u javnosti uživala pokojna Diana, princeza od Walesa. 

Nakon vjenčanja, dok su Harry i Meghan kao članovi kraljevske obitelji obavljali službene dužnosti, Charles ih je financijski potpomagao, ali to je prekinuto nakon što se par preselio u SAD.

U knjizi se također navodi da je kralj nevoljko pristao potpomagati Williama i Kate iako je zarađivao milijune od lukrativnog vojvodstva u Cornwallu.

VIDEO>> Slavni koji su nas napustili 2022. godine

Komentara 2

Avatar Barba
Barba
21:41 07.01.2023.

Kako ga je Amerikanka izdominirala. Jadničak.

BL
blackeder2022
20:38 07.01.2023.

Na što se sve ovaj srozao zbog love,a kad ga ova nogira,što i hoće samo je pitanje vremena ispast će papundek,što i je,ali hoće li tada biti obitelj prema kojoj pali mostove kad mu budu trebali?Nisam baš siguran.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije