Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi trailer

Harry optužio kraljevsku obitelj: 'Lagali su da zaštite moga brata, a o nama nisu htjeli reći istinu'

Foto: Screenshot Youtube
1/9
12.12.2022.
u 16:49

Ovog četvrtka, podsjetimo, izlaze posljednje tri epizode serije, tj. Harry i Meghan vol.2 na Netflixu, a ususret tome izašao je još jedan trailer.

Prve tri epizode kontroverzne dokumentarne serije "Harry i Meghan" zbog koje je strepila cijela Velika Britanija, a pogotovo kraljevska obitelj, izazvale su lavine komentara. Iako nisu rekli ništa pretjerano šokantno što nismo barem donekle očekivali od njih ili jednim dijelom i znali, iščekivanje dodatne tri epizode članove kraljevske obitelji su ostavili u nelagodi još jednom. Ovog četvrtka, podsjetimo, izlaze posljednje tri epizode serije, tj. Harry i Meghan vol.2 na Netflixu, a ususret tome izašao je još jedan trailer. 

- Pitam se što bi se dogodilo nama da nismo otišli u onom trenutku kada jesmo - rekao je na početku videa princ Harry, a Meghan je objasnila kako nikada nisu imali privatnost te da su svi uvijek znali gdje se nalaze.

- Moramo otići -  kazao je Harry u sceni koja prikazuje zrakoplov, pa je dodao: - Na letu smo za slobodu.

- Nisam bila bačena vukovima, vukovi su me hranili - dodala je Meghan.

Spomenuli su i koliko je samo krivih informacija izlazilo u javnost oko njih: 

- Lagali su da zaštite moga brata, a nisu htjeli reći istinu kako bi zaštitili nas - rekao je Harry o bratu Williamu dok se u pozadini pokazuje kraljevski dvor te ostali članovi kraljevska obitelj. Na kraju su rekli kako su samo htjeli slobodu i da budu sretni, a trailer završava scenama iz privatnog života nakon preseljenja u Ameriku.

VIDEO>>Biste li ga prepoznali? U prvom Big Brotheru je osvojio milijun kuna, a danas vodi drukčiji život u inozemstvu

Ključne riječi

Komentara 1

SA
saba
18:04 13.12.2022.

Mili Bože koji razmaženi papučar...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije