Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove nevolje na vidiku

Harry je uoči objave memoara dao novi intervju koji je podigao dosta prašine: Nije trebalo biti ovako

Princ Harry
Foto: Reuters
1/8
03.01.2023.
u 15:54

Harryjevi memoari naziva "Spear" će biti objavljeni 10. siječnja, a tim povodom je princ dao dva televizijska intervjua, jedan za britanske medije i jedan za američke medije.

Netflixova serija "Harry i Meghan" nije previše oduševila gledatelje koji su bili uvjereni kako će u ovom serijalu vojvoda i vojvotkinja od Sussexa otvoreno govoriti s kim su se sve i oko čega zaratili u britanskoj kraljevskoj obitelji. Više manje u serijalu su otkrili sve što je javnost već znala ili o čemu su postojala brojna nagađanja, pa se mnogi nadaju kako će memoari princa Harryja biti malo sočniji i otkriti neke tajne s kraljevskih dvora.

Harryjevi memoari naziva "Spear" će biti objavljeni 10. siječnja, a tim povodom je princ dao dva televizijska intervjua, jedan za britanske medije i jedan za američke medije. U intervju koji je dao Tomu Bradbyju u emisiji News at Ten britanske televizije ITV rekao je kako stvari nisu trebale ispasti ovako.  Objavljeni su samo kratki isječci iz intervjua koji će biti prikazan u nedjelju, a Daily Mail je izdvojio što je sve Harry rekao u tim kratkim snimkama.

Harry kaže da 'nikada nije trebalo biti ovako' i referira se na 'curenje i podmetanje informacija' i  govori: - Želio sam obitelj, a ne instituciju. Želim svog oca i brata u svom životu, ali oni nisu pokazali nikakvu volju da se pomirimo. Najavljeno je kako će Harry u svojim memoarima biti izrazito oštar prema bratu Williama te da će informacije koje objavi u knjizi zasigurno njihov odnos uništiti do kraja, a ni svog oca, kralja Charlesa neće štedjeti kritike. Harry je s izdavačem potpisao ugovor koji mu je donio 20 milijuna funti, a unosan je i ugovor koji su on i supruga potpisali s Netflixom i Spotifyem.

VIDEO Slavni koji su nas napustili 2022. godine

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
18:58 03.01.2023.

Mheghan i Hari su profesionalni davatelji intervjua i podizači prašine. To im piše u radnoj knjižici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije