Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teške optužbe

Haris Džinović obrušio se na bivšu ženu: 'Sa sinom se nije čula mjesec i pol dana'

Haris Džinović i Melina Galić
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
1/23
29.03.2024.
u 11:15

Pjevač narodne glazbe u najnovijem medijskom istupu kritizirao je bivšu suprugu, ponajviše zbog nemara u odgajanju zajedničke djece.

Pjevač Haris Džinović (72) i Melina ex Džinović i službeno su stavili točku na dugogodišnji brak. Dizajnerica nije prisustvovala sudskom procesu, a netom nakon izlaska iz sudnice vidno utučeni bosanskohercegovački pjevač obratio se regionalnim medijima. 

- Tek sad sam saznao za njene prevare, koje su trajale godinama unatrag. Nisam obraćao pažnju na to, sumnjao sam, nisam ispitivao, nisam slao ljude da je prate. Kad žena sama izlazi, na nju svi 'skaču'' - ogorčeni Džinović otvorio se za Hype TV, pritom naslućujući da je inicijator kraha odnosa bila upravo njegova bivša supruga. 

Pjevač je nastavio s kritikama, ovaj put na njezin odnos sa sinom: - Sa sinom se nije čula mjesec i pol dana, krasna majka. Ja sam podržavao to, do jednog razdoblja, do veljače prošle godine i to je bilo tako. Ali mislim, kad sam vidio da je vrag odnio šalu, onda sam morao prekinuti sve - iskren je izvođač narodne glazbe.

Galerija: Robert i Anica Kovač

Haris Džinović i Melina Galić
1/48

- Jako sam razočaran izdajom. Ovo je klasična izdaja, udar na obitelj, a obitelj je svetinja. Ovde je obitelj rasturena bez ikakvog razloga. Ja ga nemam, ja nisam doprinio razbijanju obitelji. Nije meni žao novca, meni je žao nepoštovanja, nezahvalnosti. Žao mi je te izdaje, prodaje - zaključuje još uvijek vidno rastreseni Haris. Bivši supružnici iz braka imaju dvoje djece, sina Kana i kćer Đinu. 

Podsjetimo, autor hitova kao što su "Pariške kapije", "I tebe sam sit kafano" i "Muštuluk" za regionalne medije je istaknuo da se Melina družila sa žena sumnjivog morala: - Bila je skroz O. K. jedno razdoblje, nešto joj se dogodilo. Neki kvrc u glavi. Puno druženja sa ženama upitne prošlosti i morala. Ukazao sam joj na sve to, rekla je da to nije tako. Rijetko koja žena priznaje svoju krivnju i ispričava se, priznaje svoju pogrešku. Nikada se nije ispričala - pri čemu tvrdi da je spomenute žene jedva poznavao.

Vezani članci:

 

Otkrio je i kako se prekid njihove veze dogodio prije godinu dana: - Ona je mene ostavila, a ne ja nju. Ona zna razloge. Možda mi je bilo teško prije godinu, godinu i pol, jer mi se obitelj raspadala. Svi tu živimo, samo se gospođa svojom voljom iselila, pa mirenje - ne, mislim, što ja znam, ovako prepoloviti kruh, pa ga opet sastaviti, kako će to biti? – ispričao je Džinović za tamošnje medije.

Kako javlja Blic, na dan kada je objavljena vijest o razvodu Melina je odsjela u hotelu, a sutradan je otišla u teretanu, nakon čega ju je posjetila prijateljica, voditeljica Jovana Joksimović.

Melina i Haris svoju ljubavnu priču započeli su 2002. godine dok je ona bila studentica. Kako je ranije pričao pjevač, ovaj sad već bivši par upoznao se u Sarajevu, potpuno spontano, a njihov odnos krenuo je iz avanture. Vjenčali su se 12 godina kasnije, u ljeto 2014., na luksuznoj jahti usidrenoj blizu Dubrovnika. Inicijativa za razmjenu bračnih zavjeta došla je od Melinine kume Slavice Ecclestone, hrvatske manekenke i bivše supruge nekadašnjeg šefa Formule 1, Bernieja Ecclestonea.

Video: William je odgovorio Harryju na privatnu poruku, ali ton nije bio bratski i pomirljiv

Komentara 4

HR
hrsakos
12:10 29.03.2024.

....kad ženiš sponzorušu...Daj pogledaj nju i pogledaj sebe.

KO
Konan
11:32 29.03.2024.

Ajmo mslo sada pratiti sve Balkanske seljacine i njihove zivote..ne mogi vjerovati..Stockholmski sindrom..koga boli za ove istocne likove i njohove zivote.

MA
Maslac
07:41 02.04.2024.

Harise, tvoja zena je sa tobom izgubila najbolje godine svoga zivota a tebi podarila najljepse godine zivota ( sama si je kriva! )

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije