Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog kolumne na sudu

Hana Tabaković nepravomoćno dobila sudski spor protiv Mirne Berend

Mirna Berend
Boris Ščitar
08.12.2009.
u 15:27

Hana Tabaković izjavila je kako je od Mirne Berend htjela samo ispriku, jer je u svojoj kolumni o njoj pisala ružno i uvredljivo. Mirna na to nije pristala. Sud je odlučio da je Mirna Berend kriva zbog blaćenja.

Voditeljica na televiziji Z1 Hana Tabaković tužila je Mirnu Berend zbog kritika koje joj je Mirna uputila u svojoj kolumni i, nepravomoćno, dobila spor. Hana je izjavila kako je od Mirne htjela samo ispriku, a Mirna na to nije pristala. Sud je odlučio da je Mirna Berend kriva zbog blaćenja.

Kad presuda postane pravomoćna, Mirna će Hani morati isplatiti 41.600 kuna, a polovicu tog iznosa Hana Tabaković namjerava darovati udruzi "Ivana Hodak". 

Mirna je, među ostalim, o Hani napisala da "izgleda kao konobarica u prigradskoj kafani koja za dodatni bakšiš prima narudžbe od pijanih gostiju". "Hana je digla ruke i krenula plesati nešto što bi trebalo sličiti na trbušnjake. Je li ona pevaljka s lošijim sluhom, netalentirana plesačica ili uspješna voditeljica? Ovakav kompletić u kojem ona vodi divnu emisiju podsjeća me na prošli maskenbal. Zlatni topić od lamea i streč-minica. Valjda vam ne trebam reći u što je bila maskirana moja prijateljica kad je to obukla".

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije