Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovor obožavateljima

Hana Rodić dala je zanimljiv odgovor zašto je ostavljala dečke među kojima je i Gospodin Savršeni

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/7
14.07.2021.
u 20:30

S Goranom Jurenecom bila je dvije godine u vezi, a upoznali su se u RTL-ovom realityju "Gospodin Savršeni".

Hana Rodić iz "Gospodina Savršenog" često odgovara na pitanja svojih obožavatelja koje najčešće zanima njezin ljubavni život i razlozi prekida s Goranom Jurenecom s kojim je bila u vezi. Njihova ljubavna priča počela je nakon prve sezone RTL-ovog showa "Gospodin Savršeni" u kojem je Goran bio Savršeni, a početkom ove godine ta ljubav je nakon dvije godine veze pukla. - Zbog čega bi ostavila dečka ili zbog čega si ih ostavljala - glasilo je jedno od pitanja koje su joj obožavatelji postavili ovaj tjedan, a Hanin odgovor je glasio:

Foto: Instagram

- Oprosti, ali zaslužujem bolje od tebe. Nadam se da ćeš naći nekog dosadnog poput sebe. S Goranom je prekinula u ožujku nakon što je shvatila da se njoj iza leđa vratio svojoj bivšoj Claudiji. - Kako išta vjerovati osobi koja je vodila dvostruki život toliko dugo i onda se još pohvalio time na društvenim mrežama i pokušao ocrniti mene kako bi dobio sažaljenje javnosti. Ja sam neovisna žena - rekla je Hana nedugo nakon prekida i otkrila kako su se stvari odvijala prije nego je stavila točku na i njihovom odnosu.

- Za njegovu vezu s Claudijom doznala sam 25. ožujka kad sam vidjela njezine storyje na Instagramu i da je bila u stanu. Pitala sam ga tko je ta djevojka, no on mi je prvo tvrdio da je ne poznaje. Nisam je nikada srela i nadam se da i neću - rekla je tada. Zbog Gorana je neko vrijeme živjela u Berlinu i dok su živjeli zajedno kaže kako nije uopće posumnjala da je vara, ali priznala je kako im odnos nije uvijek bio idiličan i ovakav razvoj situacije nije mogla ni zamisliti.

VIDEO TikTokerica glumila scenu iz "Prijatelja" pa ju proglasili dvojnicom Jennifer Aniston

 

Ključne riječi

Komentara 3

FA
FantaOrange
22:58 14.07.2021.

ova druga slika, mr and miss uncanny valley... pa pog te nema rad na kaj to ovaj lici pa zgleda ko barbika neka, strah me gledati ga

LI
Linomedo
22:45 14.07.2021.

Najdosadnije su upravo one koje se šminkaju cijeli dan i gledaju u ogledalo, ništa drugo niti ne rade

AT
atlantisind
21:10 14.07.2021.

Mora da ovaj drugi ima veci,mislim novcanik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije