Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konačno kući

Hana Huljić Grašo i malena Alba napustile su splitsko rodilište u društvu Vjekoslave Huljić

Hana Huljić  Grašo u društvu majke i novorođene kćeri napustila bolnicu
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/15
21.07.2022.
u 13:30

Djevojčicu je Hana rodila carskim rezom u kasnim poslijepodnevnim satima i malena je bila teška 3100 grama i dugačka 50 centimetara i unijela je veliku sreću u obitelj Grašo i Huljić.

Hana Huljić Grašo danas je u društvu mame Vjekoslave Huljić napustila splitsko rodilište u kojem je u nedjelju 17. srpnja rodila djevojčicu kojoj su ona i suprug Petar Grašo dali ime Alba. U jednostavnoj ljetnoj haljini Hana je napustila bolnicu, a malenu Albu do automobila je nosila medicinska sestra.

Djevojčicu je Hana rodila carskim rezom u kasnim poslijepodnevnim satima i malena je bila teška 3100 grama i dugačka 50 centimetara i unijela je veliku sreću u obitelj Grašo i Huljić. Fešta povodom dolaska prinove bila je u krugu obitelji i prijatelja, a ponosni djed Tonči Huljić javio nam se nakon proslave i otkrio kako je prošao porod te zašto su roditelji odabrali ime Alba za svoju djevojčicu.

- Malena Alba iznenadila dolaskom nekoliko dana ranije. Ali sve je proteklo u najboljem redu, Hana je bilo jako pribrana i hrabra, ponovno je pokazala da se žene dobro nose u takvim situacijama, a mi muški budemo malo izgubljeni. Petar i Hana unaprijed su se dogovorili da će, ako bude djevojčica biti Alba (ime je latinskog podrijetla i dolazi od riječi albus (bijelo, svijetlo). Posebno lijepo značenje ovo ime nosi u talijanskom i španjolskom jeziku – zora i izlazak sunca op. a.) jer je njegov tata Zoran, a da je bio dječak zvao bi se Tonči, po njegovu djedu i meni - otkrio nam je Tonči. Hana i Petar vjenčali su se u Splitu ove veljače, a da su u ljubavnoj vezi razotkrilo se u listopadu prošle godine. 

 

Komentara 10

SU
Suomi
14:04 21.07.2022.

Cestitke djevojcici Hani, bebi Albi, krakatom Grasi, dedi Huljicu, Magazinu, to RH, Dalmatinskoj zupaniji, svim otocima, otocanima, ribarima, galebovima. Ustvari svima na zemaljskoj kugli. Ovo je jedan sretan i vazan trenutak za covjecanstvo. Uh, sto sam sretan. U delirijumu sam.. Evo i Huljici se rijesili "stare frajle" Vec su bili u panici, a ono odjednom i vjencanje i rodjenje. Tko ce sada sa Huljicima?

DU
Deleted user
14:56 21.07.2022.

konacno! nacija na konopcima moze odahnut! brzo vijest o promjeni pelene! osip po guzi! ne zeli lijevu sisu nego samo desnu! aaaaaajmoooooo!

VA
vadis1
13:55 21.07.2022.

Svako ime je lipo za nekoga. Ali, zasto po talijanski Alba, kad moze Zora, Zorica, Zorka itd.?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije