Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Puno mu je značila

Hamed Bangoura ganuo je mnoge objavom: Prije 11 godina preminula je žena zbog koje sam prohodao

Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
1/5
16.08.2021.
u 20:46

Bivšem voditelju jedna pratiteljica je napisala: Dragi Hamede, naježila sam se od glave do pete.

Hamed Bangoura napisao je emotivnu posvetu ženi koja ga je odgojila i ostavila veliki trag na njegovom životu. - Na današnji dan prije 11 godina umrla je žena koja me 5 godina, svako jutro u 5 sati, doslovno nosila sa Šalate do Vinogradske bolnice kako bi ja uopće prohodao. Žena koja me odgojila i učinila čovjekom kakav jesam. Počivaj u miru bako moja. - prisjetio se svoje bake bivši televizijski voditelj, poduzetnik i aktivist. Njegova objava dirnula je njegove prijatelje na Facebooku i u jednom komentaru jedna pratiteljica mu je napisala:

- Dragi Hamede, naježila sam se od glave do pete. U našim godinama , teško nas sto vise može ganuti, ali tvoja objava me ganula do suza ! Hvala ti sto si me podsjetio koliko ljubavi, plemenitosti, i požrtvovnosti može biti u ljudskom biću ! Možda nas samo, s vremena na vrijeme, treba podsjetiti koliko veliki možemo biti ! Tvojoj baki duboko poštovanje i mir božji ! Živimo onoliko koliko žive naša djela! - napisala mu je prijateljica. Bivši voditelj koji je rođen 1966. u glavnom gradu Gvineje Conakryju, a od malena živi u Zagrebu, nedavno se prisjetio i svog djeda.

 

-Danas bi bio rođendan mom pokojnom djedu. Nas dvojica bi pravili ćevape, ražnjiće, rezali luk, ispijali kave i dobro se zezali. Proletjele ove 23 godine bez tebe. Sretan ti tamo negdje gore i hvala ti za sve, napisao je Hamed i ovom objavom dirnuo mnoge pratitelje.

VIDEO Vesna Dragojević: Naši unuci obožavaju Oliverove pjesme, a najviše vole Nadalinu

Ključne riječi

Komentara 8

ZA
zagabria111
23:12 16.08.2021.

Sa djedom roštiljao, baka ga nosila, šta..ko..kome..gdje.. ništa nisam shvatio iskreno.

ČS
Čuvaj se senjske ruke
21:14 16.08.2021.

Nebitan.

BT
BTW
15:43 17.08.2021.

Daj odi CUC nekam, igrice ne igram ne zanimaju me.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije