Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Divna gesta

Hamed Bangoura ganuo emotivnom čestitkom: Ne, nemrem je više držati ovako u naručju, a da se ne otima...

Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
1/9
28.08.2021.
u 18:15

U posljednjoj je objavi ganuo mnoge emotivnom rođendanskom čestitkom upućenom kćeri Zari koja slavi 21. rođendan.

Bivši voditelj i poduzetnik Hamed Bangoura (53) obiteljski je čovjek koji je godinama u sretnom braku s bivšom manekenkom Kristinom, a najbitnije obiteljske trenutke često dijeli i s brojnim obožavateljima na društvenim mrežama. U posljednjoj je objavi ganuo mnoge emotivnom rođendanskom čestitkom upućenom kćeri Zari koja slavi 21. rođendan.

Foto: Facebook Leo Nicolier

- Ne, nemrem je više držati ovako u naručju, a da se ne otima. Došlo je vrijeme da joj u 21. godini i službeno priznam da je punoljetna po svim mjerilima osim po mom, ma koliko se ja trudio biti cool. Sretan ti rođendan, sreće, zdravlja, ljubavi ti želim Zara Bangoura. Samo da se zna. Ja sam No1. muškarac u tvom životu i pazit ću i brinuti se za tebe i seke sve do 100 te. Napisao je Hamed, a čestitkama su se pridružili i brojni njegovi prijatelji.  

Inače, priča o ovoj skladnoj obitelji svima je dobro poznata, a započela je dok je njegova supruga Kristina Jakovac imala vrlo uspješnu manekensku karijeru. Par je ubrzo uvidio da je njihova ljubav prava te su si nakon osam godina veze odlučili reći 'da', prije nego se rodila Zara. Nakon Zare, dobili su još jednu kćer Hayu. Hamed iz prijašnje veze ima i kćer Nensi.

Ključne riječi

Komentara 6

MI
mica1111
18:33 28.08.2021.

Jel ovaj tip ima pretplatu kod vas. Svaki tjedan oko nečeg plače! I se čudi visokim cijenama. Ili ima problema ne znam više kojih! Pa dakle ni Severina se toliko ne naslikava na vašim stranicama! ovo mi je već sumnjivo!

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
19:35 28.08.2021.

Opet taj Salamed misli da je bitan.

VI
vidum
18:53 28.08.2021.

Pročitavši nadnaslov, naslov i podnaslov, bio sam uvjeren da se radi o teško bolesnoj kućnoj ljubimici. Nakon što sam dvaput pročitao cijeli članak, shvatio sam da da se radi o čestitci za rođendan. Pretpostavljam da je cura negdje na drugom kraju svijeta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije