Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prema tradiciji

Halil iz ‘Bijega’ skočit će s mosta u Mostaru zbog Menekše

bijeg (1)
Foto: Nova TV
1/5
01.08.2011.
u 17:02

Djed lijepe Sedef Avci zvao se Esad Bajramović te je u Tursku stigao iz Sarajeva za vrijeme Drugog svjetskog rata. Sedef je priznala da je zemlju svojih predaka posjetila tek na snimanju serije "Bijeg", gdje se oduševila Mostarom.

Gledatelji serije "Bijeg", koju pratimo na Novoj TV, uskoro će moći vidjeti Kıvança Tatlıtuga u skoku sa Starog mosta u Mostaru. Naime, prema radnji Halil je obećao Menekše da će za nju skočiti sa Starog mosta, jer je to znak kojim se muškarac udvara ženi u njegovoj rodnoj zemlji Bosni. Zanimljivo je da i sami glumci serije "Bijeg" imaju bosanske korijene.

Djed lijepe Sedef Avci zvao se Esad Bajramović te je u Tursku stigao iz Sarajeva za Drugog svjetskog rata. Sedef je priznala da je zemlju svojih predaka posjetila tek na snimanju serije "Bijeg", gdje se oduševila prelijepim Mostarom. Iako je rođen u Turskoj, Kıvanç izgled dijelom duguje i svom bosanskom podrijetlu. Njegova je obitelj, kao i Sedefin djed, nakon Drugog svjetskog rata emigrirala u Tursku.

Gledatelji serije "Bijeg" moći će u samoj završnici vidjeti posljednje scene koje su snimane na mostu koji je zaštitni znak grada Mostara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije