Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Srbiji

Halid Bešlić doživio je prometnu nesreću, a potom otkrio i detalje: 'Sve se dogodilo prije dva sata'

Foto: tomislav miletić/pixsell
1/8
21.10.2022.
u 16:06

Nedugo nakon nesreće oglasio se i sam pjevač koji je rekao da na svu sreću nije ozlijeđen te da je šteta samo materijalna.  Lakša nesreća je u pitanju, nisam išao doktoru. Lančani sudar je u pitanju. Nas je udarila neka žena, a mi automobil ispred nas - rekao je Bešlić.

Srpski mediji u petak poslijepodne izvijestili su da je legendarni pjevač Halid Bešlić (68) doživio prometnu nesreću.  Sve se odvilo kod mjesta Lešnica u Srbiji, a na teren je odmah izašla i policija koja je napravila očevid.  

Nedugo nakon nesreće oglasio se i sam pjevač koji je rekao da na svu sreću nije ozlijeđen te da je šteta samo materijalna. 

- Prije dva sata se dogodila nesreća. Lakša nesreća je u pitanju, nisam išao doktoru. Lančani sudar je u pitanju. Nas je udarila neka žena, a mi automobil ispred nas - rekao je Bešlić za Blic. Naglasio je i da je sve u redu i da nema mjesta za brigu. 

- Malo su razbijeni farovi, ali, hvala Bogu, nitko nije povrijeđen - istaknuo je Bešlić. Ranije su se u medijima pojavile i izjave svjedoka s mjesta nesreće koji su kazali kako se sve dogodilo jako brzo. 

- Kada je policija izašla na mjesto nesreće, Halid i osoba koja je sudjelovala u nezgodi su ispunjavali europski izvještaj koji se popunjava kada se ovako nešto dogodi - rekao je Ranko Veselinović, mještanin koji se zatekao na mjestu nesreće u kojoj srećom nitko od putnika nije ozlijeđen.

VIDEO Porota je odlučila da Kevin Spacey nije kriv za spolno dodirivanje glumaca

 

Ključne riječi

Komentara 28

Avatar SileZla
SileZla
17:21 21.10.2022.

A kad je moj otac imao prometnu, o tome niste pisali????

ZU
Zujim
16:41 21.10.2022.

Pobogu Halide, pa 50 godina si vec zvijezda te vrste muzike, pa zar bas moras ici u slijepo crijevo Europe da bi jos zaradio?

Avatar Tombstone
Tombstone
16:57 21.10.2022.

Tko je taj? Neka muska karleusa?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije