Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Renata Lovrinčević Buljan

Hajdukov Borna Buljan proslavio rođendan, njegova zanosna majka objavila fotografije

Foto: Instagram
1/9
05.04.2024.
u 15:00

Bivša misica ne propušta priliku pokazati kolika je podrška svojem sinu, a sada je na Instagramu s javnosti podijelila slavljeničke trenutke iz obiteljskog doma.

Naša poznata trenerica fitnessa Renata Lovrinčević Buljan (47) nikad ne propušta priliku pokazati kolika je podrška svojem sinu, juniorskom vrataru Hajduka Borni Buljanu. Ovaj put je preko Instagram priča odlučila podijeliti nekoliko snimki s proslave njegovog 19. rođendana. 

Kamerom mobilnog telefona uspjela je zabilježiti trenutak u kojem mladi Buljan gasi svječice na torti prigodno ukrašenoj nogometnim motivima, s loptom i golmanskim rukavicama. "Sretan rođendan, volimo te" poručila je uz slavljeničke kadrove svog sina, te naglasila koliko je ponosna.

Foto: Renata Lovrinčević Buljan / Instagram

Uz rođendanske prizore priložila je odgovarajuću pjesmu Tomislava Bralića i Klape Intrade "Sritan rođendan", dok nasmješeni Borna uživa u pogledu na slatko iznenađenje. Zatim je objavila i jednu Buljanovu sliku iz mlađih dana. Sve fotografije možete pogledati u naslovnoj fotogaleriji. 

Nekadašnja Miss Universe Hrvatske u stopu prati i podržava sinovu nogometnu karijeru, a prošlog mjeseca na društvenim mrežama mu je posvetila dirljivu objavu nakon što je s juniorima Hajduka izborio polufinale juniorske Lige prvaka: - Sreća naše djece je san svakog roditelja. Prvorođeni je danas bio dio jedne nogometne obitelji i zbog toga su ostvarili pobjedu nad 'nepobjedivima'. Za obitelj se radi sve i to su i učinili jedan za drugoga i samim tim za sve nas - naglasila je, pa zahvalila sinu:

Galerija: Renata Lovrinčević Buljan sa sinom Bornom Buljanom, igračem Hajduka, na rivi pije kavu

1/10

- Hvala na emociji za koje živimo i zbog kojih sve ima smisla. Koliko se blatnjave robe opralo, taksiralo od jutra do sutra, s treninga na trening, kuhalo, voljelo beskrajno i dođe ova radost kao zahvala - napisala je ponosna majka. 

Zgodna Renata rado na svojim društvenim mrežama dijeli atraktivne fotografije, a u uskim i kratkim kombinacijama često se pojavljuje na događanjima. Zbog nestvarne linije i u 48. godini mnogi je nazivaju "seksi mamom".

Podsjetimo, prošlog tjedna snimljena je u Splitu gdje je na rivi ispijala kavu sa starijim sinom Bornom, mlađim sinom i mužem Petrom. Titulom Miss Universe Lovrinčević Buljan ovjenčana je 2000. godine, a prije osvajanja titule radila je kao spasiteljica na plaži u Brelima. Upravo taj posao doveo ju je i do audicije za Miss Universe Hrvatske. Vlasnici licence izbora za Miss Universe, bračni par Kraljević, primijetili su zgodnu spasiteljicu kako u maniri Pamele Anderson drži plutaču u ruci. Iako nije imala nikakvih očekivanja, izašla je kao pobjednica s krunom na glavi.

Vezani članci:

- Zvali su turističku zajednicu Brela da koja je ona mala tamna jer tad sam imala tamnu kosu. Proslijedili su mi njihov poziv u hotelsku sobu i tako sam završila na izboru za Miss – prisjetila se jednom prilikom Renata kojoj je u žiriju sjedila slavna slavna glumica Gabriela Spanic.

Renata je danas fitness instruktorica te ponosna majka dvojice sinova, a gotovo tri desetljeća u ljubavi je s profesionalnim vojnikom Petrom koji je čak dva puta bio u Afganistanu. Kako je često isticala u intervjuima iz prošlosti, takva joj suprugova odluka nije bila nimalo draga niti laka, no uvijek je isticala kako je veliki borac, pa je i to preživjela uz podršku obitelji i prijatelja.

Video: - 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije