Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvrdi da je romantik

H. Hefner: Dugo se želim skrasiti, ali cijeli život imam pogrešne žene

hugh
Pixsell
20.12.2011.
u 19:20

Iako je bio šokiran kad ga je voljena žena ostavila pred vjenčanjem, vlasnik Playboya priznao je američkim medijima da je sretan što ipak nije oženio zečicu Crystal Harris

Iako je bio šokiran kad ga je voljena žena ostavila pred vjenčanjem, Hugh Hefner, vlasnik Playboya priznao je američkim medijima da je sretan što ipak nije oženio zečicu Crystal Harris.

– Stalo mi je do nje iako sam, očito, pogrešno procijenio našu vezu. Ja sam romantičan, a romantičari su skloni gledanju kroz ružičaste naočale – izjavio je Hefner.

Iako je dva puta bio u braku, a desetljećima živi s više žena, pod stare dane priznao je greške koje je činio.

– Istina je da se godinama pokušavam skrasiti iako sam poznat kao prvi američki zavodnik, ali jednostavno biram pogrešne žene. Kada sam bio s Holly Madison, još sam bio u braku s bivšom ženom i nisam se namjeravao opet ženiti. Iznenadni prekid s Holly pomutio mi je razum, a s Crystal sam donio potpuno pogrešne odluke – priznao je.

Ključne riječi

Komentara 2

PB
predrag borna
20:52 20.12.2011.

Komični su ovi starci koji žele svijet uvjeriti da još uvijek dobro funkcioniraju.

IN
intersanctum
22:42 20.12.2011.

a cuj moj dida je stariji i ide ga bez pol frke :)) sad jer ovom idde neznam bas ge ne hvale ove njegove, vele da je ko zec :))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije