Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Emotivna kći

Gwyneth Paltrow u spomen na svog oca izdala kuharicu

gwyneth
Reuters
09.07.2010.
u 15:14

– Kad sam u kuhinji, uvijek se sjetim tate dok je zaigran i odlično raspoložen pripremao svoje delicije. Bio je užitak pomagati mu.

Teško je shvatiti um američke glumice Gwyneth Paltrow (37) koja se, kaže, sa svojim preminulim ocem Bruceom osjeća najpovezanijom dok sprema nova jela.

U spomen na tatu koji je od raka grla umro prije osam godina, mušičava glumica izdala je kuharicu “My Fathers Daughter” (Kći svoga oca).

– Kad sam u kuhinji, uvijek se sjetim tate dok je zaigran i odlično raspoložen pripremao svoje delicije. Bio je užitak pomagati mu.

Nije bilo važno što kuhamo, je li to zdrava ili brza hrana, važan je bio osjećaj zajedništva i ljubavi – izjavila je Gwyneth.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije