Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAHVALILA SE

Gwyneth Paltrow se oglasila nakon presude: 'Lažna tvrdnja mi je zamalo uništila integritet'

Gwyneth Paltrow reacts to the verdict
Foto: POOL/REUTERS
1/8
31.03.2023.
u 10:54

Glumicu je tužio Terry Sanderson jer je na skijalištu u Deer Valley Resortu u Park Cityju u Utahu skijala "potpuno izvan kontrole" te ga pritom udarila, uzrokujući mu lakše ozljede. Porota je presudila u njenu korist, a u protutužbi je tražila samo jedan dolar naknade

Nakon što je Gwyneth Paltrow (50) dobila tužbu na sudu protiv umirovljenog liječnika Terryja Sandersona (76) koji ju je tužio jer je na skijalištu u Deer Valley Resortu u Park Cityju u Utahu skijala "potpuno izvan kontrole" te ga pritom udarila, uzrokujući mu lakše ozljede, glumica se danas oglasila na Instagramu i zahvalila sucu i poroti.

- Osjećala sam da je prešutno pristajanje na lažnu tvrdnju ugrozilo moj integritet. Zadovoljna sam ishodom i cijenim naporan rad suca Holmberga i porote te im zahvaljujem na pažljivosti u vođenju ovog slučaja - napisala je glumica.

 

Podsjetimo, incident se dogodio 2016. godine, a liječnik je pretrpio potres mozga i četiri slomljena rebra. Posljednjiih nekoliko dana ispitani su i svjedoci. Terry je u prvom svjedočenju na sudu rekao da je čuo "vrisk od kojeg se ledi krv" nekoliko trenutaka prije nego što se glumica sudarila s njim. Nakon umirovljenog optometrista svoj su iskaz iznijela i djeca slavne glumice, kći Apple (18) i sin Moses (16). Međutim, oni se nisu pojavili u sudnici već je njihove iskaze pročitao odvjetnik iz njezinog pravnog tima.

Kći Apple rekla je kako se sjeća samo komešanja na snježnoj padini, dok je Moses svjedočio sudaru ne znajući da se radi o njegovoj mami. "Prepoznao sam njezinu skijašku opremu i shvatio da je to moja mama. Skijao sam sa svojim instruktorom i čuo mamu kako viče na nekog: ‘Što radite! Upravo ste naletjeli na mene!‘", pročitali su njezini odvjetnici na sudu.

Prilikom svjedočenja Sanderson je opisao trenutak udara u Deer Valley Resortu, Utah.  Gubim dah, ovo je teško, ne volim prolaziti kroz ovu scenu. Samo se sjećam da je sve bilo super, a onda sam čuo nešto što nikad nisam čuo na skijalištu - vrisak od kojeg se ledi krv u žilama, a zatim - bum - i bilo je kao da je netko izgubio kontrolu, udario u drvo i poginuo - rekao je Sanderson i dodao da nikada prije nije doživio nesreću na skijanju.

Rekao je da se ne sjeća da je razgovarao s Paltrow odmah nakon nesreće i ustvrdio je da ne misli da je "bilo cool sudariti se sa slavnom osobom" unatoč tome što je svojim kćerima nekoliko sati nakon nesreće napisao: "Ja sam slavan" , tvrdeći da mu je tada bila "razbijena glava".  Sanderson traži odštetu od najmanje 300.000 dolara (278.607 eura). Paltrow je zanijekala da je uzrokovala nesreću i tražila simboličnih 1 dolar naknade. Odlazeći iz sudnice na posljednjem ročištu, glumica se ustala i otišla do muškarca, stavila mu ruku na rame i šapnula: "Želim vam svako dobro". 

VIDEO: Splitska pjevačica: U godinu dana sam izgubila i strica i tatu i mislal sam da je to moj kraj 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Cohen
Cohen
17:47 23.06.2023.

Kći se, dakle, zove Jabuka, a sin Mojsije! Fenomenalno. Znanci, Amerikanci su sinu dali ime Zeus. Imena božanstava daju i kućnim ljubimcima, psima uglavnom. Frapira to nepoštovanje za grčku mitologiju, Stari Rim i Grčku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije