Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savjeti glumice

Gwyneth Paltrow predlaže kako iznenaditi voljene za Valentinovo

GWYNETH
AFP/Pixsell
11.02.2012.
u 17:14

Doručak u krevet ili lista ljubavnih pjesama na iPodu vašeg partnera prijedlozi su glumice kako razveseliti voljenu osobu za Dan zaljubljenih

Za sve koji nemaju ideju kako za Valentinovo iznenaditi voljenu osobu glumica Gwyneth Paltrow napravila je popis sa svojim prijedlozima.

- U džep voljene osobe stavite papirić sa ljubavnom porukom, ulaznicu za kazališnu predstavu ili kino ulaznicu, poklon karticu u omiljenoj trgovini vaše drage ili dragog – savjetuje glumica. Predlaže da iznenadite voljenu osobu doručkom u krevet ili sakrijete poklon u njegovu/njenu torbicu ili novčanik. Gwyneth ima rješenje i za sve koji nemaju novaca da kupe poklon.

- Na iPodu voljene osobe složite listu sa ljubavnim pjesmam Sade ili Brucea Springsteena i tako ih iznenadite - kaže Gwyneth.

Ključne riječi

Komentara 1

BU
budisvoj
10:47 14.02.2012.

\"Dobar brak bio bi između slijepe žene i gluhog muškarca. (Honore de Balzac)\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije