Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama mlade zvijezde

'Gušio me, nisam mogla disati. Bojala sam se za svoj život'

Sarah HYland
Foto: Pixsell
1/9
24.09.2014.
u 07:51

Zvijezda serije 'Modern Family', simpatična Sarah Hyland, nedavno je prekinula vezu s dečkom Matthewom Prokopom

Zvijezda serije "Modern Family", simpatična Sarah Hyland, nedavno je prekinula vezu s dečkom Matthewom Prokopom.

Razlog svemu je njegova agresija, zbog čega je dobio i zabranu pristupa glumici i njezinu psu. Tijekom četiri godine njihove veze, piše TMZ, Sarah tvrdi da ju je Matthewu gurao, gušio i prijetio da će je ubiti. Rekla je i da je njezina televizijska majka, glumica Julie Bowen, svjedočila jednom Matthewovu agresivnom ispadu. U svibnju ove godine posvađali su se toliko da se Sarah bojala za sebe.

– Njegov stisak bio je toliko jak da nisam mogla disati niti pričati. Bila sam u strahu za svoj život. Poslije me cijele večeri boljelo grlo – ispričala je Hyland na sudu i nadodala da su se te večeri posvađali zbog njezine odjevne kombinacije. Kad je shvatila u kakvoj se vezi nalazi, odlučila je upitati Julie kako da na miran način okonča odnos. Nakon toga, kupila mu je kartu za Texas, gdje Matthew živi, no to nije prošlo najbolje. Vratio se u njezin dom, a kad je ugledao njezine kolege s posla, uznemirio se i bacio upaljač na Sarah.

Tada je Julie rekla mlađoj kolegici da izađe iz svog doma jer nije sigurno. Tada je prijetio i da će joj zapaliti kuću, kao i da će joj uzeti psa. Osim toga, nakon što ga je ostavila, Matthew je Sarah slao poruke u kojima prijeti i vlastitim samoubojstvom. Nakon svega, Matthew je otišao u rehabilitacijski centar, no brzo ga je napustio. Ravnatelj centra kontaktirao je glumicu i preporučio joj da nabavi zabranu pristupa zbog Matthewova mentalnog stanja i stava koji ima protiv nje.

Foto: Instagram

>>Dramatične i neobične životne priče junaka "Moderne obitelji"

>>Pet za pet, a pet za pad! Tko je zablistao, a tko rastužio na crvenom tepihu?

Komentara 1

Avatar Lutkica
Lutkica
14:57 24.09.2014.

stalking je kriminalno kazneno djelo u većini država, pa neka ga lijepo prijavi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije