Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prisjetio se finala

Gubitak od gotovo 70 kg donio mu je pobjedu, a evo kako je izgledao na samom početku 'Života na vagi'

Foto: RTL
1/8
11.12.2021.
u 21:00

Pobjednik 'Života na vagi' Matej Petrović zvan Bubi prisjetio se finalnog vaganja i pobjede, a emotivna je bila i Marijana Batinić

Ni godinu dana nakon finalnog vaganja kandidata showa Život na vagi, pobjednik Matej Petrović (27) ne može zaboraviti koliko mu je taj show promijenio život.

Naime, u njega je ušao sa 152 kilograma, a izašao s 84,1 kilogram.

Foto: RTL

A finalnog vaganja prisjetio se i na svojim društvenim mrežama. Objavio je fotografiju s finala na kojoj pozira s trenerom Edino Mehmedovićem za kojem je često isticao da je najzaslužniji za njegov put do gubitka kilograma.

Foto: Screenshot/dubrovnik.net

"Prije točno godinu dana dobio sam priliku i odlučio sam je maksimalno iskoristiti. Trud se isplatio, ali svakodnevna borba još uvijek traje", napisao je na svog Facebook profilu uz video njegovog profila iz showa.

Emotivna je bila i voditeljica Marijana Batinić koja je također na svom storyju objavila fotografiju s finala s pobjednikom Matejem. 

"Prije godinu dana...", napisala je pored zajedničke fotke. 

Foto: Screenshot/dubrovnik.net
Osim fizičkog izgleda, show mu je promijenio i ljubavni život. Naime, od samoga početka šuškalo se kako se Matej, zvan Bubi, zaljubio u asistenticu producenta showa Anju Glavaš, ali on to nije htio komentirati niti potvrditi sve do prošlog Božića kada je objavio prvu zajedničku fotografiju s Anjom na Instagramu. Sretni par vjenčao se ove godine u kolovozu. 

Glavna motivacija za ulazak u show bila mu je strah za budućnost, a prvenstveno ga je brinulo vlastito zdravlje. Matej je 10 godina bio rukometni golman, ali se zbog pretjerane tjelesne težine prestao baviti omiljenim sportom. Iz rodnog Đurđevca se zbog posla preselio u Njemačku gdje je i nagomilao kilograme, prvenstveno zbog depresije i nostalgije koju je osjećao zbog preseljenja u inozemstvo.

-Trenutna kvaliteta života mi je posao- krevet- hrana. Htio bi se aktivirati i vratiti kakav sam bio kad sam se bavio sportom i uživao u svojem život- rekao je prije ulaska u show, a naglasio je i kako bi jednoga dana želio biti sretan i zadovoljan otac i suprug koji živi u Hrvatskoj.

VIDEO>>Gledatelji napali Maju Šuput zbog haljine: "Ovo je van svake pameti! Pa ovu emisiju gledaju i djeca. Dno dna!"

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije