Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doviđenja

Slavna domaća grupa odlazi u povijest

bambi
Foto: PR
1/4
25.07.2018.
u 10:09

Dragi svi, s našom novom pjesmom Last Summer Song htjeli bismo se pozdraviti i reći da je naše uzbudljivo putovanje s The Bambi Molesters završilo, objavio je bend na svom Facebooku.

Sisački surf band Bambi Molesters odlazi u povijest, objavljeno je na službenoj Facebook stranici grupe.

- Dragi svi, s našom novom pjesmom Last Summer Song htjeli bismo se pozdraviti i reći da je naše uzbudljivo putovanje s The Bambi Molesters završilo. Svim dragim prijateljima i r'n'r braći i sestrama s kojima smo se zabavljali sve ove godine želimo reći jedno veliko HVALA i doviđenja u nekom malom klubu. Dečkima iz grupe The Strange želimo puno uspješnih koncerata. Dinko, Lada, Hrvoje, la pa-pa“ – objavili su članovi grupe u utorak. 

Bambi Molestersi osnovani su u Sisku 1995. godine, a do sada objavili pet albuma. Diljem svijeta stvorili su svojim stilom i kvalitetom brojne fanove, a pjesme su im se pojavljivale u filmovima i serijama od kojih je najpoznatija Breaking Bad.  

Unazad nekoliko godina Bambiji su bili sa strane bez većih aktivnosti, zadnji album „As The Dark Wave Swells“ objavili su 2010. godine. Članovi su se u tom međuvremenu posvetili grupi The Strange, u kojoj sviraju zajedno sa Chris Eckmanom iz Walkaboutsa.

Nedavno su The Strange objavili i novi album, a oproštajna pjesma, koju su objavili uz objavu o raspuštanju Bambija, je upravo zadnji singl Strangea... 

Komentara 1

IL
ildefonsa
10:23 25.07.2018.

Šteta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije