Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MTV Movie Awards

Grumpy Cat s Pharrellovim šeširom oduševila na crvenom tepihu

grumpy cat
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/4
14.04.2014.
u 13:00

Grumpy Cat plijenila je pažnju na crvenom tepihu MTV Movie Awardsa više nego svi okupljeni celebrityji...

Grumpy Cat plijenila je pažnju na crvenom tepihu MTV Movie Awardsa više nego svi okupljeni celebrityji. Mačka koja je osvojila svijet pojavila se na crvenom tepihu u naručju svoje vlasnice, noseći na glavi mini verziju poznatog Pharrellova šešira.

Mnogi su se htjeli fotografirati sa Grumpy Cat, a njeno mrzovoljno lice to je dobro podnijelo. Grumpy Cat postala je popularna upravo zbog svog izraza lica, zbog čega je i dobila nadimak. Pravo ime joj je Tardar Sauce, a dolazi iz Arizone. Cijele večeri ju je čuvala vlasnica Tabatha Bundesen.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

>>Nagrađena Mila Kunis skrivala trudnički trbuh, Zac Efron pokazao mišiće

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije