Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napokon

Grdović se pomirio s Torcidom usprkos 'izdajicama' koje ne vole Hajduk

Mladen Grdović
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/5
28.10.2018.
u 13:39

Zadarski pjevač bio je na glazbenom spektaklu za 68. rođendan Torcide na splitskim Gripama, pa izgleda da su nesporazumi s klubom izglađeni.

Čini se da se Mladen Grdović pomirio s Torcidom.

Za 24 sata rekao je kako su mu se došli ispričati iz DPH Kölna, a kaže da je prihvatio ispriku jer se uvijek u organizaciji nađe nekoliko 'izdajica' koji ne vole Hajduk. Zadarski pjevač bio je na glazbenom spektaklu za 68. rođendan Torcide na splitskim Gripama, pa izgleda da su nesporazumi s klubom izglađeni.

Podsjetimo Grdović je 13. listopada trebao pjevati na 'Biloj noći' u Kölnu. Nastup je otkazan jer su, pisalo je tada u dopisu menadžeru Ljubi Šeperiću, članovi Upravnog Odbora udruge bili nezadovoljni Mladenovim pjevanjem i grljenjem s Damirom Vrbanovićem i Davorom Šukerom za vrijeme Svjetskog prvenstva u Moskvi.

Koncert na Gripama bio je humanitaran i sav prihod od kupljenih ulaznica ide za hrvatske vatrogasce jer je prije tri tjedna na derbiju protiv Dinama na Poljudu teško ozlijeđen vatrogasac i navijač Tomislav Biuk.

Mladen nije bio sam na koncert, uz njega je bila i supruga Brankica koja je pod stresom zbog interesa medija za njihov privatni život, jer ona na to nije navikla.

Ključne riječi

Komentara 8

OV
Ovozemaljski
16:08 28.10.2018.

Živio ti nama Mladene još 100 godina, sinoć sam u Slavoniji potrošio parsto eura na tamburaše da mi sviraju tvoje pjesme! Živio nam i Hajduk, a Naš Hajduk neka što prije makne šape od kluba za dobrobit Hajduka!

DU
Deleted user
13:47 28.10.2018.

svaka čast šjor grdoviću, uz ajduga i u drugoj ligi!

ZH
Zlatousti Hrvat
13:49 28.10.2018.

Tooooo Mlađoooo, daj ferrari, daj rakiju, di je taj zid..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije