Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najpoznatiji zadarski pjevač ne može bez pisme...

Grdović: Nisam pio alkohol za Božić i žao mi je što nisam pio bevandu

grdović
Foto: Dino Stanin
1/2
25.12.2009.
u 20:01

Mladen Grdović nedavno je napustio zadarsku opću bolnicu gdje se drugi puta liječio od ovisnosti o alkoholu, a od tada ističe kako je definitvno odlučio reći zbogom bevandi

ZADAR - Boca pive na jednoj od slika koje je u rano božićno jutro snimio naš fotoreporter ipak nije bila u ruci najpoznatijeg zadarskog pjevača Mladena Grdovića. On je, kako doznajemo, uglavnom pio 'nešto prozirno' i to do jutarnjih sati u jednom zadarskom kafiću.

- Mladen je bio jako vesel, no jedino što je sigurno jest da su se u kafiću puštale njegove pjesme i da su ga mnogi častili i to do ranog jutra - rekao nam je jedan Zadranin.

- Ovo je prvi put nakon 20 godina da za Božić nisam popio alkohol. Istina je da sam se došao zabaviti u kafić sa svojim prijateljom Bepom Matešićem ali ja sam pio tonik i jako mi je žao što nisam pio bevandu. Bio sam vesel, takav sam i inače, a ljudi neka pričaju što god hoće. Odlično se osjećam i redovito uzimam svoju terapiju, rekao nam je Mladen Grdović koji je prije opuštanja u jednom zadarskom kafiću sa suprugom Brankicom i njegovom kćerkom Sarom bio na misi polnoćki u arbanaškoj crkvi.

Upravo često čašćenje i ostajanje do ranih jutarnjih sati 'okrivio' je Grdović nedavno za sve njegove muke, a koje su rezultirale nedavnim i psihijatrijskim liječenjem u zadarskoj općoj bolnici odnosno drugim pokušajem odvikavanja od alkohola. Mladen Grdović je istakao kako je odlučio definitivno rećii zbogom bevandi i javno izrazio zahvalnost Brankici što je imala razumijevanja za njegove ispade.

Grdović je naime osuđen u rujnu uvjetno na osam dana zatvora zbog obiteljskog nasilja, a krajem studenog Brankica ga je prijavila za nove verbalno maltretiranje, nakon čega je Grdović opet proveo noć u policiji. Nekoliko dana potom Grdović je pijan s jednog vjenčanja u Petrčanima odveden u zadarsku psihijatriju.

Dva dana kasnije Brankica Grdović je svjedočila o prijavi za obiteljsko nasilje na Prekršajnom sudu u Zadru,a  koji bi navodno već za tjedan ili dva mogao odlučiti o novoj prijavi protiv Mladena Grdovića zbog obiteljskog nasilja odnosno o tome hoće li Grdoviću biti opozvana uvjetna kazna zatvora.

 

 

Ključne riječi

Komentara 18

GA
gala
11:53 27.12.2009.

ako ste ikad vidjeli grdovića pijanog onda se na ovim slikama vidi da je trijezan. uostalom što ste se uhvatili čovjeka, on pije i to se zna i samo zato je loš. a to što je država arsenu platila novu jetru jer je otišla od zelenog čaja nikom ništa, ili što neke pjevačice nakon koncerta završe na infuziji... grdović je poštenjačina koji voli izići među svoje ljude zato ga svi iskorištavaju i provlače po novinama.

OB
-obrisani-
21:50 25.12.2009.

Baš, bar za Božić ga ostavite na miru, ima čovjek svojih problema. Srozali ste se na nivo 24 sata i yutarnjeg, novi naziv - smećernji list

DU
Deleted user
08:49 26.12.2009.

Da nema ovih i njemu sličnih članaka, ne bi bilo ni Grdovića ni njemu sličnih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije