Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i kći bobbi kristina

Grammy i slavni odali počast preminuloj divi Whitney Houston

whitney houston
pixsell
13.10.2012.
u 12:47

Jennifer Hudson, Usher, Britney Spears, LL Cool J izveli su neke od brojnih divinih hitova

Jennifer Hudson, Usher, Britney Spears, LL Cool J i Halle Berry samo su dio zvjezdane klike koja je nastupom u specijalnom Grammyijevu TV showu u Los Angelesu odala počast tragično preminuloj pjevačkoj divi Whitney Houston.

Huffington post piše da su se, nakon izvođenja njenih mnogobrojnih hitova, zvijezde prisjetile svog idola te o Whitney progovorili s riječima hvale. Dok je Britney Spears podsjetila da joj je upravo obrada Whitneyine pjesme I Have Nothing omogućila da se proslavi i potpiše ugovor s izdavačkom kućom, Jennifer Hudson otkirla je da su njezin život obilježili stihovi divinih pjesama.

Svečanosti je nazočila i kći Whitney Houston Bobbi Kristina Brown te Clive Davis, izvršni direktor izdavačke kuće koji je otkrio ovu pjevačicu.

>>Najbolje od Whitney Houston stiže u studenom s dvije nove pjesme

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije