Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi ih žele vidjeti

Gosti N. Đokovića i J. Ristić uživaju nakon partija, a strani novinari okupirali Budvu

Vjenčanje Novaka Đokovića
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/12
10.07.2014.
u 10:20

U gradu-hotelu na Svetom Stefanu sinoć je održana privatna zabava koja je bila uvertira u današnju svadbu Novaka i Jelene na Kraljičinoj plaži.

Nakon što su mediji jučer izvještavali o svim mogućim informacijama uoči vjenčanja prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića i Jelene Ristić, na kapaljku stižu i nove.

Strani novinari okupirali su Crnu Goru, piše Kurir.

U gradu-hotelu na Svetom Stefanu sinoć je održana privatna zabava koja je bila uvertira u današnju svadbu Novaka i Jelene na Kraljičinoj plaži.

Većina poznatih uzvanika viđena je jučer oko 19 sati ispred ulaza na Sveti Stefan. Osim domaćih, crnogorsku metropolu okupirali su i mnogi strani novinari u nadi da će zabilježeti neke detalje vezane za vjenčanje godine. Novinarka francuske agencije Frans pres rekla je da je u njenoj zemlji dosta pažnje posvećeno ovom vjenčanju, a ne izostaju ni britanski, ruski, španjolski i drugi strani mediji.

Britanski časopis Hello dobio je ekskluzivno pravo na objavljivanje fotografija.

Nakon jučerašnje zabave gosti su jutro iskoristili za odmor i uživanje na plaži, a popodne ih očekuje novo okupljanje, obred vjenčanja slavnog tenisača i zabava do ranih jutarnjih sati.

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Sunčano jutro za šetnju plažom iskoristio je i Đokovićev trener Gebhard Phil-Gritsch i njegova supruga

Podsjetimo, Đoković na svadbi nije štedio te je za svoje goste osigurao samo najbolje. Smještaj u luksuznoj vili stoji tri tisuće eura za noć, a gostima su na raspolaganju brojne usluge, od wellnessa do najfinijih jela. Od svojih gostiju mladenci su tražili samo jedno – da im ne kupuju poklone, nego da novac uplate u Đokovićevu humanitarnu fundaciju.

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Viktor Troicki iskoristio lijepo vrijeme za kupanje u moru

Mještani Svetog Stefana jako su sretni što je Đoković izabrao baš tu lokaciju za svoje vjenčanje pa su mu pokazali koliko im to znači. Pripremili su za mladence poseban poklon te dogovorili s menadžerom hotela da ga uruči paru sinoć u 22 sata, a za tada su najavili s obližnjeg brda upaliti vatromet, piše Blic.

>>Pogledajte tko sve pristiže na svadbu Novaka Đokovića

>>Gosti Jelene Ristić i Novaka Đokovića već pristižu, a sjedit će na zlatnim stolcima

Komentara 1

PA
pankogulo
12:11 10.07.2014.

Novakovi dečki buju mesec dana malo osamleni, ne?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije