Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
masterchef

'Gosti iz pakla' kritizirali kandidate i upadali im u riječ. Manuel: 'Apsolutno mi ništa nije jasno'

Foto: Nova TV
1/6
16.11.2023.
u 23:00

Kandidati su morali pripremiti piknik jela prilagođena gostima u zadanom vremenu od 90 minuta. Dok su timovi dogovarali meni, gosti su gledali sve s galerije, ali i prilazili im i komentirali, upadali im u riječ te kritizirali ideje.

Zahtjevni „gosti iz pakla“ kandidatima MasterChefa svojim komentarima zagorčali su slaganje menija u posljednjem gastroduelu.

Sarin crveni tim kupio je Manuela, Petra, Ivanu i Dominika, a u timu Ana-Marie, u plavim pregačama za pobjedu u ovom izazovu bore se Gaia, Luka, Lara i Josipa. Svaki tim priprema po dva jela – jedno slano i jedno slatko te ga treba poslužiti na devet tanjura. Osim za žiri, natjecatelji kuhaju i za posebne goste koji isto tako imaju i vrlo posebne gastro želje. „Mislim da su gosti zahtjevni. Imaju sto želja“, komentirala je Gaia.

Kandidati su morali pripremiti piknik jela prilagođena gostima u zadanom vremenu od 90 minuta. Dok su timovi dogovarali meni, gosti su gledali sve s galerije, ali i prilazili im i komentirali, upadali im u riječ te kritizirali ideje.

VEZANI ČLANCI:

Iako su menije dogovorili u MasterChef kuhinji, timovi su kuhali u prirodi. Sarah je istaknula kako je njezin tim htio napraviti hranu prilagođenu svima. Isto su razmišljali i u plavom timu, pa su se odlučili za tradicionalno jelo – piletinu s mlincima.

No prije posluživanja gotovih tanjura, kandidate čeka jedno veliko iznenađenje koje će im pomrsiti planove oko menija. „Meni apsolutno ništa nije jasno“, komentirat će Manuel, a o čemu se radi doznat ćemo u sljedećoj epizodi MasterChefa.

VIDEO Simona Mijoković otvorila dušu: 'Napravila sam tri abortusa u godinu dana, bila u LGBT vezama'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije