Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez objašnjenja

Goranu Bregoviću zabranjen ulaz u Moldaviju, obratio se publici: 'Jako mi je žao'

Goran Bregović
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/8
20.08.2023.
u 17:37

Organizatori Guitar Music Festivala, koji se održava u Moldaviji, objavili su danas da je poznatom umjetniku Goranu Bregoviću zabranjen ulazak u Moldaviju

Vođa i gitarist sastava Bijelo dugme Goran Bregović (72) trebao je nastupiti na Guitar Music Festivalu u Moldaviji, no srpski mediji pišu kako mu je zabranjen ulaz u zemlju. 

Organizatori Guitar Music Festivala, koji se održava u Moldaviji, objavili su danas da je poznatom umjetniku Goranu Bregoviću zabranjen ulazak u Moldaviju, iako je već sletio na aerodrom u Kišinjevu, piše Kurir. U zračnoj luci mu bez objašnjenja nisu dopustili ulazak u zemlju.

VEZANI ČLANCI

Bregović se u izjavi objavljenoj na službenoj stranici festivala ispričao publici što neće moći nastupiti.

- Sa svim svojim glazbenicima obilazim cijelu Europu i nikada nigdje nije bilo problema. Jako volim vašu zemlju i uživam u svakoj prilici da nastupim u Moldaviji, posebno na ovako živopisnom i jedinstvenom festivalu. Jako mi je žao što sam ovaj put bio uskraćen za radost i zadovoljstvo da izađem pred vas - poručio je Bregović na službenoj stranici.

VIDEO Ana Gruica u crkvi se drugi put vjenčala s psihijatrom Boranom Uglešićem

Komentara 9

FI
Fileki
19:16 20.08.2023.

Bravo moldavija, teraj tu opančarsku jugo seljačinu

DU
Deleted user
20:18 20.08.2023.

Zbilja cudno kak to Bregovicu nisu dopustili svirati u Moldaviji.Nije valjda rekel da podrzava rusku agresiju u Ukrajini ili su ga stavili na crnu listu radi sigurnosti hehehe.😃

Avatar razbojnik404
razbojnik404
20:32 20.08.2023.

Moldavija je suverena država i ima pravo sama odlučiti tko smije boraviti na njezinom teritoriju a tko ne smije. Bez razloga to nije a niti su mu dužni dati bilo kakvo objašnjenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije