Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEĆANJE NA ADU

Višnjić objavio staru fotografiju. Prepoznajete li poznate glumce?

Goran Višnjić
Foto: Instagram
1/6
05.02.2018.
u 10:35

– Sretno s pronalaženjem mene. I molim vas, recite mi što mislite koji sam ja – napisao je Višnjić, kojeg su fanovi prepoznali bez problema i rekli mu kako se nije mnogo promijenio.

Šibenski glumac Goran Višnjić objavio je na svom profilu na Instagramu fotografiju koja je snimljena početkom ljeta 1992. godine, a na kojoj je njegova klasa na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu, na čelu s profesorom Tonkom Lonzom.

– Sretno s pronalaženjem mene. I molim vas, recite mi što mislite koji sam ja – napisao je Višnjić, kojeg su fanovi prepoznali bez problema i rekli mu kako se nije mnogo promijenio. Fotografiju su komentirali i brojni hrvatski fanovi, koji su na njoj prepoznali i Tarika Filipovića, Ninu Violić, Luciju Šerbedžiju, Katarinu Bistrović-Darvaš i Renea Bitorajca koji je tada imao bujnu kosu.

Višnjić se posebno zahvalio Tariku Filipoviću, koji mu je poslao fotografiju.

Goran Višnjić
1/7

Komentara 4

Avatar markoii123
markoii123
12:10 05.02.2018.

Tarik,Rene,Lucija,Goran.... strašna generacija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije