Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napunio baterije

Goran Višnjić s obitelji odmarao se u rodnom Šibeniku

goran višnjić
Foto: Facebook
1/5
13.04.2015.
u 12:00


Potkraj travnja će iz Praga doći u Rijeku na snimanje serije Crossing Lines.

Nije Prag na kraju svijeta za Gorana Višnjića koji je navikao da posjet rodnom Šibeniku mora mjesecima unaprijed planirati pa otkad se krajem veljače iz Los Angelesa privremeno doselio u češku prijestolnicu, svaki slobodan trenutak koristi za posjet Hrvatskoj.

Pripremaju opsadu

Nedavno je iskoristio stanku za snimanja serije "Crossing Lines" kako bi s obitelji napunio baterije u Šibeniku. Posjetio je roditelje, prošetao uz more i s obitelji i prijateljima posjetio restoran Šarićevi dvori u Primoštenu. Vlasnik Zoran Šarić nije propustio priliku da zabilježi susret s hollywoodskom zvijezdom i pohvali se time na Facebooku.

Višnjić se u Europu, podsjetimo, preselio zbog uloge u američkoj seriji "Crossing Lines", a u Pragu su mu se pridružili i supruga Eva te djeca, kći Vivien i sinovi Tin i Vigo.

U Hrvatsku će pak uskoro opet stići jer će se serija od 22. travnja do sredine svibnja snimati u Hrvatskoj, i to u Rijeci, na Kvarneru i na lokacijama u Istri.Ta je vijest posebno razveselila njegove ovdašnje fanove koji već planiraju grupno putovanje i malu opsadu, a sve kako bi ulovili priliku da uživo vide i upoznaju svog filmskog junaka.

Popularni glumac potpisao je ugovor na dvije godine. U seriji se njegov lik zove Marco Corazza, i novi je član elitnog tima koji istražuje zločine koji ne poznaju državne granice.

Stiže i D. Sutherland

Partnerica mu je u filmu Elizabeth Mitchell, a glumi i Donald Sutherland. Krimi-seriju snima Canal+, a riječ je o globalnoj ekipi FBI-a koja istražuje zločine raširene po Europi.

Višnjić je svjetsku slavu stekao ulogom doktora Luke Kovača u hit-seriji "Hitna služba", a posljednjih godina zapaženija mu je uloga bila ona u seriji "Extant" s Halle Berry.

>>Goran Višnjić se zbog uloge seli u Europu

>>Pogledajte kakav su par Goran Višnjić i Halle Berry

Komentara 5

Avatar viki_nuland
viki_nuland
19:31 13.04.2015.

I supruga Eva je tu. Sto na to kaze Vrdoljak?

Avatar johny21
johny21
13:43 13.04.2015.

sada puni baterije, a prije 6 godina je punio Mirelu Rupić!

Avatar Pinokio
Pinokio
14:09 13.04.2015.

auuuuuu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije