Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stand up

Goran Vinčić Vinča ruši rekorde novim showom 'Reci mi da se šališ': Dva sata smijeha u prepunom Lisinskom

Foto: Vedran Vlahović
1/12
17.10.2023.
u 18:00

Za dva dana u Beogradu radim MTS dvoranu, a onda tko zna - nebo je granica. Trenutno nema nitko sretniji od mene, rekao je Vinča nakon nastupa u Lisinskom

Sa samo 28 godina, Goran Vinčić Vinča postao je najmlađi komičar koji je rasprodao koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog. Cilj je to koji si je ovaj komičar postavio prije nekoliko mjeseci i ispunio ga čak tridesetak dana prije nastupa. A kada je Lisinski već i prepunio, onda je publiku sinoć i raspametio stand up nastupom o kojem će se još dugo pričati. 

Gotovo dva sata, uvodnu asistenciju kolege Marka Dejanovića, Vinča je nasmijavao odlično raspoloženu publiku i po prvi puta predstavio novi materijal pod nazivom "Reci mi da se šališ". 

"Bilo mi je nestvarno. Nisam mogao ni misliti da će biti puna dvorana i ovako sjajna publika! Hvala kolegi Marku Dejanoviću koji je sjajno otvorio nastup i svima koji su došli podržati me u sanjanju ovog sna zvanog Lisinski. Hvala i Zoranu Šprajcu što mi još uvijek nije dao otkaz nakon šala na njegov račun. Za dva dana u Beogradu radim MTS dvoranu, a onda tko zna - nebo je granica. Trenutno nema nitko sretniji od mene" - još uvijek pod dojmom izjavio je Vinča.

Osim televizijske zvijezde Zorana Šprajca, koji je kao i brojni posjetitelji iz prvih redova dobio dozu humora na svoj račun, u Lisinskom su se dobro zabavljala i druga poznata lica - HTV-ov voditelj Aleksandar Stanković, reporter Andrija Jarak, glumci Asim Ugljen, Rene Bitorajac i brojni drugi.

VIDEO Goran Ivanišević tuži bivšu: Preživjeli su preljub i vjenčali se, a onda se sve raspalo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije