Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Goran o teškoj financijskoj situaciji: 'Znali smo ništa ne jesti puna tri dana. Kruh sam uzeo na dug'

Foto: RTL
1/41
12.10.2023.
u 08:20

Goran je još na vaganju rekao kako je na njegovu prehranu bitno utjecao novac. Objasnio je što je točno mislio u razgovoru s Leonardom.

U sedmoj sezona showa ''Život na vagi'', uz mnoga nova lica kandidata, pa čak i novu trenericu Mirnu Čužić, mogli smo vidjeti neka već poznata lica. Riječ je o bračnom baru Ljubi (33) i Goranu Bartuloviću (39) iz Kaštel Novog. Ovaj par upoznali smo u drugoj sezoni showa, a tada su bili i u različitim timovima tijekom natjecanja. Tada se Ljube u show prijavila s 164,2 kilograma, a na finalnom vaganju pala je na 132,5 kilograma. Goran je imao 157,5 kilograma na prvom vaganju, a iz showa je izašao sa 109,5 kilograma. 

– Kad smo izašli van, tek onda je počela borba. Prvi pokušaj nije uspio, ne znam točno što bih rekao, život. Malo popustiš, pa se opet vratiš na staro. uvijek su bila neka odgađanja kao i prije prvog showa, to nije dobro. Zanemario sam stvari koje sam naučio u showu. Došla je korona, nisam se puno kretao – rekao je Goran kojem je vaga na njegovu drugom pokušaju u ''Životu na vagi'' pokazala 155,9 kilograma. 

Goran je još na vaganju rekao kako je na njegovu prehranu bitno utjecao novac. Objasnio je što je točno mislio u razgovoru s Leonardom. 

"Kad ostaneš bez novca, uzimaš ono što je najjeftinije. Nas je petero u kući, a najteži trenuci bili su kad smo Ljube i ja krenuli skupa živjeti. Plaća nam nije dolazila i znali smo jesti samo mahune. Ponekad smo znali ništa ne jesti puna tri dana. Otišao bih u trgovinu i zadužio se. Na dug bih uzeo kilogram kruha, marmeladu i margarin i bio sam sretan kao malo dijete", kazao je. 
Rekao je da u njihovim počecima ne bi bilo mjeseca da nisu morali posuditi novac. Sada tvrdi da je situacija bolja, no kako su naveli, još uvijek imaju problema s financijama. 

O povratku u show progovorio je nedavno za RTL. Rekao je da se ponovno vratio u show jer želi riješiti problem svojih kilograma.

VEZANI ČLANCI:

– Kada sam se opet udebljao, shvatio sam što sam napravio. Kada mi se pružila prilika, nisam htio to propustiti – rekao je te dodao da kilogrami se nisu vratili odmah nakon izlaska iz druge sezone.

– Jedno sam se vrijeme toga držao, pa sam se udebljao, pa sam otišao raditi u inozemstvo gdje sam se držao prehrane i ponovno smršavio. Nakon toga sam zeznuo nogu, bio sam mjesec i pol dana kod kuće i tada su se kilogrami počeli nagomilavati. Opustio sam se i našao ondje gdje sam i bio – ispričao je te dodao da kod kuće nije puno vježbao.

GALERIJA Massimo, Oliver, Toše,Thompson, ali i mnogi drugi prije 16 godina u ovoj su emisiji zajedno nastupali

1/46

– Nisam puno vježbao jer, kako radim na građevini, mislim da mi to ne treba. Nakon cijelog dana što radim na suncu, kad dođem doma, jednostavno nemam volje ponovno ići u teretanu. Problem je hrana i šećer, odnosno sokovi – rekao je. Istaknuo je i da ima podršku obitelji i njihovu pozitivnu reakciju na ponovni ulazak u show. Inače, Goran s Ljubom ima dvoje djece.

VIDEO Aleksandra Prijović otkrila da uživa u alkoholu: 'Kada sam rodila, rekli su mi da trebam piti što više piva'

Komentara 4

ŠS
Štap sa glavom
19:41 12.10.2023.

A šta da ti kažem. Ponudi danas nekome za večeru krumpir pečen u pećnici, križanog luka i malo kruha i reći će ti da si lud, a to sam u djetinjstvu jeo po zimi bar jednom na tjedan. Jela se i popara, zafriguša, žganci sa divkom...

BE
Beyonder
10:38 12.10.2023.

Koliko bi tek natukao da si imao novaca??

ST
starsandstripes
13:23 12.10.2023.

gluolja opravdanja nisam nikad čuo...vidi se u africi kako su ljudi debeli jer nemaju novaca i nejedu po nekoliko dana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije