Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Životni intervju

Goran Milić: Dok je Tuđman bio zdrav, u Dnevniku, kako se kaže, ptica nije mogla proletjeti

09.02.2024.
u 13:00

U 79. godini urednik i voditelj Goran Milić neumorno stvara i snima. U njegovoj bogatoj karijerri stoji kako je i autor je više od 250 putopisnih emisija iz 60 država, a gledatelji HRT-a od ponedjeljka, 12. veljače na Prvom programu će pratiti njegov novi serijal, ovaj put puta nazvan "What's up Sjever-Jug"

Ključne riječi

Komentara 37

DE
deamon
13:37 09.02.2024.

Ja u gardi u uniformi, a on na jutelu laprda o Jugoslaviji, samo sto mu suze ne cure. On se zajebava sada na naš račun, a njegov sin je neka moralna i stručna vertikala hrvatske diplomacije. Da je Srbija bila naprednija u postratnom razdoblju od Hrvatske i on i sin bi bili u Srbiji.

LL
lijepa_li si
13:25 09.02.2024.

"deca sistema" koja su se igrala demokracije! sve dok se ne dirnu tekovine, kad svi skaču ko jedan na drznika koji se odlučio propitivat ono "u što svi vjeruju"

Avatar EU Turčin
EU Turčin
13:56 09.02.2024.

Kameleon. Uvijek uz vlast. Tako je i sina savjetovao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?