Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotke

Goran je s njom prevario Hanu, a ona se hvali luksuznim stanom u Londonu: Imaju dizalo koje vodi do supermarketa

Foto: YouTube, Instagram
1/18
30.03.2021.
u 09:28

Goran i Claudia Lucia trenutačno žive u Londonu u stanu iz kojeg pogled puca na grad. Novom početku nazdravili su bocom prosecca, a vlogerica, o kojoj se za sada malo zna, otkrila je i da u zgradi imaju dizalo koje ih vodi do supermarketa.

Ljubav između Hane Rodić i Gorana Jurenca planula je tijekom prije nešto više od dvije godine, a nakon što je Hana dugo negirala šuškanja o njihovu prekidu, ovih dana oboje su priznali da nisu više zajedno.

Nakon što je raskid izazvao popriličnu buru jer svatko od njih ima svoju verziju priče, Goran je otkrio i da je u sretnoj vezi sa svojom bivšom djevojkom Claudijom Lucijom.

Kako prenose 24sata, Goran i Claudia Lucia trenutačno žive u Londonu u stanu iz kojeg pogled puca na grad.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Novom početku nazdravili su bocom prosecca, a vlogerica, o kojoj se za sada malo zna, otkrila je i da u zgradi imaju dizalo koje ih vodi do supermarketa. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Nakon što je Goran na svom Instagramu priznao da je Hanu prevario s bivšom, Claudia mu je uputila nekoliko riječi.

"Usredotočila sam se na Boga. Ti si učinio isto. Bog nam je dao jedno drugo. Volim te", napisala je 27-godišnjakinja, 41- godišnjem manekenu Jurencu. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Inače, Jurenec se o prekidu oglasio na Instagramu te istaknuo da se on dogodio oko Božića, a ne proteklog tjedna kako je Hana obznanila na Instagramu. Također je priznao da je razvio osjećaje prema bivšoj djevojci Claudiji.

"Mi smo prekinuli prije dva tjedna, kad sam ga ja ostavila, a do prije tri dana si me molio da ti se vratim. Tako da Gorane, prestani pričati, da ne bih ja počela", napisala je spremna na rat Hana. "Laži publiku kao što si i mene... Ja sam te jednostavno htjela prekrižiti iz života, ali ti ne znaš biti muškarac", rekla mu je, a nakon toga su uslijedili screenshotovi navodnog razgovora između nje i Gorana posljednjih nekoliko dana, prema kojima Hana tvrdi da ju je molio za oprost.

Uskoro je uslijedio i njegov osvrt na njene optužbe. "Sram te bilo što se spuštaš na taj nivo komunikacije. Tko ti još uvijek plaća stan u kojem živiš jer nisi imala ni za stan?" prozvao ju je javno Jurenec tvrdeći da Hana ne može podnijeti što je ponovno drugi izbor te da ga je Rodić još jučer molila da dođe u Zagreb i da sve izglade. "Želim za sebe sada tu temu konačno završiti i gledati pozitivno u budućnost sa svojom curom Claudijom Lucijom. Hvala svima na lijepim riječima i podršci. Imam puno novih planova i uskoro ću vam o njima pričati", zaključio je Jurenec. Podsjetimo, nakon što je Hana Rodić  na Instagramu objelodanila da više nije u romantičnoj vezi s Goranom Jurenecom, Gospodinom Savršenim čije je srce osvojila u istoimenom realityju, javio se i Goran. U dugačkoj objavi na Instagramu ispričao je svoju stranu priče o bivšoj vezi. U njoj je opisao da se osjećao zarobljeno te da je vezu u posljednjih godinu dana ispunio veliki broj svađa i eskalacija. Odmah na početku naveo je da ga dugo nije bilo jer je bio nesretan i sad je konačno spreman progovoriti

"Konačno sam spreman progovoriti i javno priznajem da sam veliku grešku napravio!" kaže odmah na početku Goran osvrćući se na Haninu nedavnu objavu o njihovom prekidu i ističući da se prekid nije dogodio prekjučer, nego puno ranije. "Poslao sam Hanu nakon Božića za Zagreb i preselio sam se u London da počnem novi život. I da sam iskren, htio sam našu vezu prekinuti prije godinu dana, ali onda se desio lockdown", priznaje Gospodin Savršeni dodajući da su bili zatvoreni u Njemačkoj i da Hanu jednostavno nije mogao izbaciti jer je znao da nema nikoga i da je ovisna o njemu. Čini se da će bivši ljubavnici na društvenim mrežama dati dodatni epilog svojoj vezi, a po svemu sudeći neće imati sretan završetak.

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije