Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne komentira često

Goran Ivanišević otvorio dušu o supruzi Nives: 'To puno znači, to je tajna sretnog braka'

Foto: Instagram screenshot
1/11
02.08.2023.
u 18:20

Odlučio je otkriti koja je tajna njegovog sretnog braka s voditeljicom Nives Ivanišević s kojom ima četverogodišnjeg sinčića Olivera. Goran je kazao kako im je predivno u braku, te da Nives zrači posebnom pozitivnom energijom i da bi mu bilo teško bez njene podrške.

Naš proslavljeni tenisač Goran Ivanišević rijetko dijeli detalje o svom privatnom životu. No, odlučio je otkriti koja je tajna njegovog sretnog braka s voditeljicom Nives Ivanišević s kojom ima četverogodišnjeg sinčića Olivera. Goran je kazao kako im je predivno u braku, te da Nives zrači posebnom pozitivnom energijom i da bi mu bilo teško bez njene podrške. 

- Kada se vratim s putovanja, potpuno se posvećujem Oliveru i Nives. U braku nam je predivno, ali neću sada puno hvaliti da ne ureknem. Nives je veselo biće, zrači posebnom energijom gdje god se pojavi, uvijek je nasmijana, pozitivna... To puno znači u braku ili vezi, da je atmosfera pozitivna. Bez njezine bi podrške bilo teško. Kad mene nema, ona je sama s djetetom, podržavamo se i trudimo se svaki dan biti bolji jedno prema drugome. To je, po meni, tajna sretnog braka - rekao je Ivanišević za Gloriju

Voditeljica Nives Ivanišević objavila je, inače. prije nekoliko dana na Instagramu fotografije na kojima pozira sa suprugom Goranom ) i njihovim sinom Oliverom. Nives i Goran uživali su na jahti iako točnu lokaciju nisu podijelili. Potpuno su se u jednom trenutku prepustili nježnostima, pa se na jednoj od fotografija Nives smije dok ju naš proslavljeni tenisač nježno ljubi. Na drugoj fotografiji Nives izlazi iz mora, a vidi se njena odlična linija u prugastom dvodijelnom badiću. 

VEZANI ČLANCI:

Nives i Goran u braku su od 2017. godine, a roditelji sina Olivera postali su u rujnu 2018. Vjenčali su se nakon godinu dana veze, što je prvi brak za voditeljicu, ali drugi za tenisača koji je bio u braku s bivšom manekenkom Tatjanom Dragović. Goran s Tatjanom ima dvoje djece, kćer Amber Mariju i sina Emanuela.

– Nekoliko stvari mi je jako važno u životu pa ću nastojati to prenijeti svome djetetu. Prije svega to je vrijednost obitelji i prijatelja, a na odnosima treba raditi i uvijek biti tu za one koje volite. Važno je i naučiti da ljepota nije ono kako izgledaš, nego kako se odnosiš prema drugima, osobito prema onima koji su u nekom trenutku slabiji od tebe. Zatim da ne trebaš biti najbolji u svemu, ali uvijek trebaš dati sve od sebe – objasnila je Nives kada su je pitali koje vrijednosti želi usaditi malom Oliveru, svojem prvorođencu i tada otkrila da smatra kako će ona biti stroža od Gorana.

VIDEO Hiljson Mandela odbio duet sa Severinom: 'Ostao sam razočaran'

Komentara 1

Avatar comandante
comandante
19:33 02.08.2023.

dobro se deda drži

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije