Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ PRIMANJA

Goran Bare: 'Na rubu sam egzistencije, ako netko treba kopača krumpira ili prodavača, neka se javi'

Goran Bare
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/7
02.11.2020.
u 14:10

– Ja bih volio da me netko zaposli ako treba DJ-a na radiju ili kopača krumpira. Ili prodavača jer ja imam trgovački ispit, imam i ugostiteljski ispit također, tako da mogu biti i konobar – kazao je Bare

Goran Bare u karanteni pripremao je novi album, no zbog nedostataka svirki došao je na rub egzistencije, a kako je rekao u razgovoru za Exkluziv, spreman je zasukati rukave i raditi i druge poslove. 

– Ja bih volio da me netko zaposli ako treba DJ-a na radiju ili kopača krumpira. Ili prodavača jer ja imam trgovački ispit, imam i ugostiteljski ispit također, tako da mogu biti i konobar. Ja sam čovjek totalno bez primanja, živim na rubu egzistencije, ako netko treba radnika, neka me nazove – kazao je Bare koji sprema novu suradnju s Alkom Vuicom jer je ona po njemu najbolji tekstopisac.

Goran Bare
1/9

– Ako se u crkvama može naći nekoliko tisuća ljudi, ne znam zašto se ne bi mogli naći i na koncertu. Vjerojatno zato što nas čuva Nečastivi, a njih čuva Bog – rekao je popularni roker i dodao kako privatno sluša glazbu koja ima dušu, odnosno vatru.

– Dok god gori vatra onda smo živi – zaključio je Bare. 

 

Ključne riječi

Komentara 24

Avatar taqa
taqa
14:29 02.11.2020.

Kafići,restorani i ostali plaćaju ZAMP-u, a Baretu ništa. Di su pare Huso (iz Valjka)?

PR
prsutsir
14:19 02.11.2020.

Radi ti pjesme,proći će ovo,prošao si ti i gore stvari.

DU
Deleted user
18:14 02.11.2020.

Održi koncert u crkvi, eto tisuću ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije