Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDALOZNO

Gnjusna naslovnica srpskog tabloida s Thompsonom i ovcom

08.08.2017.
u 11:00

Navodni svjedok Stevan B. iz sela Baljci tvrdio je kako je Thompson viđen u bestijalnom činu dok je kao pastir čuvao ovce i krave u rodnim Čavoglavama. Priča se, kako piše tabloid, brzo proširila po okolnim selima, pa su Thompsonu zbog toga svi vikali "Beeee!"

Srpski tabloidi poznati su po gnjusnim lažima kojima obmanjuju javnost, no ono što je napravio tabloid Alo! na današnjoj naslovnici prevšilo je svaku mjeru.

Oni su naime, preko cijele naslovnice objavili fotografiju Marka Perkovića Thompsona, uz naslov: "Tompson uhvaćen kako cepa ovčicu", uz nadnaslov "Nastrani ustaša". U izmišljenoj priči tvrde kako Thompson mrzi Srbe jer ga je kao dječaka jedan Srbin uhvatio kako spolno opći s ovcom.

Navodni svjedok Stevan B. iz sela Baljci tvrdio je kako je Thompson viđen u bestijalnom činu dok je kao pastir čuvao ovce i krave u rodnim Čavoglavama. Priča se, kako piše tabloid, brzo proširila po okolnim selima, pa su Thompsonu zbog toga svi vikali "Beeee!"

U tekstu je navedeno i mišljenje psihijatra Jovana Marića koji je kazao kako se takvi pacijenti rijetko liječe jer rijetko kad i potraže pomoć. Da priča bude još bizarnija, na naslovnici je i slika ovce, kojoj su prekrili oči kako bi joj "sakrili identitet".

Komentara 148

JO
joshua
11:48 08.08.2017.

Otkako je srpski kapital ušao u vlasničku strukturu VL-a, naš je nekad cijenjeni dnevni list doista postao hrvatski Kurir - kako je licemjerno naizgled se zgražati nad nakaradnim novinarstvom, a istodobno prenositi tu istu nakaradu zajedno sa slikom naslovnice. Baš ste poput babe koja ogovara sve i sva, a svaku rečenicu počinje riječima "Ja stvarno mrzim ogovaranje, ali..."

DU
Deleted user
11:14 08.08.2017.

Preglupo, čak i za srpske standarde.

DU
Deleted user
11:19 08.08.2017.

Kraj ovakvog naslova i ovakvog teksta meni moderator izbriše ovo: "Netko očito ima problema zbog opsjednutosti općenjem s ovcom a to sigurno nije Thompson. Sva sreća da Hrvatska ima značajan broj udruga za zaštitu ljudskih prava za koje ne žali novaca i koje će gotovo sigurno reagirati kako bi Thompsona zaštitile."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije