Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svađa ili konačan prekid?

Glumica Tamara Garbajs ponovno se razvodi?

tamara garbajs
19.01.2010.
u 16:53

Tamara jer čak na neko vrijeme zamrznula svoju glumačku karijeru i posvetila se sinu. Nešto je ponovno krenulo nizbrdo, a u glumačkim se krugovima priča kako je riječ tek o jednoj od njihovih svađa, odnosno prekidu koji ipak nije konačan.

 

Glumica Tamara Garbajs i njezin suprug Hrvoje Šintić nakon višemjesečnog natezanja jesu li ili nisu zajedno, navodno, opet više nisu zajedno. Činilo se da će upravo sin Toma učvrstiti njihovu vezu na staklenim nogama jer je ljubav očito prevladala sve prepreke pa su se ljetos pomirili. Nažalost, ne zadugo.

Njihovi prijatelji čak su govorili da im se dijete nije dogodilo slučajno nego da su ga nakon pomirbe i priželjkivali. Tamara jer čak na neko vrijeme zamrznula svoju glumačku karijeru i posvetila se sinu. Nešto je ponovno krenulo nizbrdo, a u glumačkim se krugovima priča kako je riječ tek o jednoj od njihovih svađa, odnosno prekidu koji ipak nije konačan.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar vaksalainen
vaksalainen
17:23 19.01.2010.

tamara ocito misli da je ponavljanje majka mudrosti, pa se svako malo razvodi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije