Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužno

Glumica Kostadinka Velkovska u teškom je stanju nakon što je doživjela moždani udar

Zagreb: Glumica Kostadinka Velkovska
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/11
18.07.2023.
u 08:14

U posljednje vrijeme ova glumica provela je više vremena kod doktora nego na kazališnim daskama zbog benignih tumora na mozgu. Te tumore morali su joj odstraniti.

Glumica Kostadinka Velkovska (74) doživjela je moždani udar i u teškom je stanju. Njezina kolegica Marija Sekelez potvrdila je vijest o Kostadinkinom teškom stanju. 

"Užas, javili su mi u ponedjeljak da je imala moždani. Tužno je, ona se jako napatila i prošla je dosta operacija u posljednje vrijeme. Sada je na intenzivnoj, nitko ne zna ništa" izjavila je Sekelez za 24 sata

U posljednje vrijeme ova glumica provela je više vremena kod doktora nego na kazališnim daskama zbog benignih tumora na mozgu. Te tumore morali su joj odstraniti. 

VEZANI ČLANCI:

 Ranije je otkrila kako je preboljela korona virus zbog kojeg je mjesec i pol dana bila u bolnici. Bila je nepokretna te nije mogla samostalno disat. 

- Privatno me ne ništa sputava, normalno idem u dućan, skuham si, koncentracija mi je dobra, čujem, vidim, mogu zapamtiti tekst i radujem se svemu što će doći. Svakoj novoj ulozi, svakom projektu - optimistično je kazala glumica u travnju glumica koja je pažljivo slušala upute liječnika, disciplinirana je, a sebi nije dopuštala zlokobna razmišljanja. 

VIDEO Ivana Paradžiković o rođenju sina: 'Cijelu sam noć probdjela plačući, pisalo je rizik prijetećeg pobačaja'

Komentara 2

VK
vječni krojf
09:07 18.07.2023.

Sigurno je bila cijepljena protiv Covida.To su te posljedice koje političari ne vole čuti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije