Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima 73 godine

Glumica koje se sjećamo kao Emilije iz 'Boljeg života' zbog korone je hospitalizirana

The funeral of Ivan Bekjarev in the Alley of the Merited at the New Cemetery.Sahrana Ivana Bekjareva u Aleji zasluznih na Novom groblju.
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/4
02.02.2021.
u 16:05

Glumica Svetlana Ceca Bojković nekoliko se dana liječila kod kuće i onda je hospitalizirana zbog upale pluća, ali nije na respiratoru i stabilno je

Zbog zaraze koronavirusom u beogradskom KBC 'Dragiša Mišović' hospitalizirana je glumica Svetlana Ceca Bojković koju gledatelji najbolje pamte po ulozi Emilije u kultnoj seriji "Bolji život". - Hvala vam na brizi, dobro sam. Uskoro ću, nadam se, kući - izjavila je 73-godišnja Bojković za Kurir.

Glumica se nekoliko dana liječila kod kuće i onda je hospitalizirana zbog upale pluća, ali nije na respiratoru i stabilno je. Njezin suprug Slavko Kruljević nema simptome koronavirusa i svaki dan na porti bolnice ostavlja stvari za svoju suprugu. Glumica je u listopadu bila gošća u emisiji "Beogradska kronika" na RTS-u i govorila je i o pandemiji koronavirus i rekla je što misli o svemu tome. Na pitanje voditeljice kako se snalazi u vremenu kada vlada "novo normalno" glumica je rekla:

- Snalazimo se kako moramo. Prvo želim reći da je taj izraz "novo normalno" je jedan od 10 izraza koji me u ovoj situaciji u posljednjih šest mjeseci izuzetno iritira. Nije bila zadovoljna ni kako Stožer u Srbiji komunicira i kaže kako često donose kontradiktorne informacije. - Stožer nam iznosi razne kontradiktorne stvari, danas ovo, sutra ono, a onda stalna prijetnja da će biti novih mjera… Aman, pustite nas ljudi da dišemo, da dišemo i da živimo. Pa kad bude, bit će. Ako trebam umrijeti, ja ću umrijeti. Toliko od mene za danas - poručila je tada legendarna glumica.

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar mrkyyy
mrkyyy
16:43 02.02.2021.

20 članaka o Miri Furlan, 5 članaka o nekoj bakici koja je glumila epizodnu ulogu u Žikinoj dinastiji, sad ova... A jučer vijest o Miroslavu Tuđmanu koji je sudjelovao u stvaranju ove države ste stavili u mali okvirić u ćošku,, čisto da ne bude da niste objavili

Avatar Cro_co_deal
Cro_co_deal
16:45 02.02.2021.

Oh pa još jedna Bect iz Cpiju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije