Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi član obitelji

Glumac Fabijan Pavao Medvešek ne skriva koliko je uzbuđen zbog sretne vijesti: Znamo i spol

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/7
26.10.2022.
u 17:58

Stvarno jedino o čemu mi razmišljamo je da to dijete bude zdravo, i dobro i da nam dođe, rekao je glumac i član žirija "Supertalenta".

Glumac Fabijan Pavao Medvešek kojeg na Novoj TV gledamo u žiriju showa "Supertalent" podijelio je sretnu vijest kako će uskoro postati otac. 

- Volimo te neke bitne i ključne stvari ostaviti nama, ali naravno nismo mogli sakriti da stiže, da nam netko stiže. Užasno sam uzbuđen i užasno se veselim, ali što će biti od toga ne znam. Zna se već i spol, ali... Stvarno jedino o čemu mi razmišljamo je da to dijete bude zdravo, i dobro i da nam dođe - rekao je Fabijan za IN Magazin.

Krajem svibnja Fabijan i njegova dugogodišnja djevojaka Karla Abramović su izmijenili bračne zavjete. S Karlom je u vezi još od srednje škole i glumac kaže kako mu je brak donio zrelost te je u razgovoru dodao kako su on i Karla kroz svoju vezu tijekom srednje škole i fakulteta prošli različite uspone i padove, a Karla mu je u svemu najveća podrška. S Karlom je neko vrijeme vezu održavao na daljinu jer je ona produkciju studirala u Londonu, a uz mamu supruga mu je najveća kritičarka i jako cijeni što mu uvijek iskreno kaže što misli o njegovoj glumi.

Fabijan je bio i sudionik showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem je na kraju, prije dvije godine, i pobijedio. 

- Nisam to očekivao niti sam znao kako se s time nositi kad se to dogodilo. Zapravo je to pobjeda svih nas osmero – jer smo preživjeli 16 epizoda i priveli to kraju, a pobjeda je u znaku davanja novca onima koji ga trebaju. Na sve ovo gledam kao na rasplet showa koji se morao dogoditi, a zapalo je mene zbog čega sam sretan i zahvalan - rekao nam je glumac nakon što je pobijedio u ovom showu.

VIDEO Matthew Perry iz 'Prijatelja' uništio je svoj život: 'Na odvikavanje sam potrošio 69 mil. kn'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije